imala je 17 godina

Danas je jedna od najvećih zvijezda u regiji, a ovako je izgledao prvi nastup Jelene Rozge

19.09.2024 u 10:07

Bionic
Reading

Poznata Splićanka najprije je bila balerina, a svoj prvi javni, glazbeni nastup imala je na Dori kad se na pozonici pojavila u bijeloj baletnoj haljini te osvojila drugo mjesto i srca mnogih gledatelja. Prije toga pojavila se na natjecanju pjevača amatera

Na društvenim mrežama se pojavila snimka na kojoj se može vidjeti Jelena Rozga prije svoje punoljetnosti.

Ništa bez Magazina

Rozga je tada osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na natjecanju 'Zvuci Jadrana' gdje je izvela pjesmu 'Ti si želja mog života' grupe 'Magazin', u koji je dvije godine kasnije stigla zamjenivši Danijelu Martinović.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Zanimljivo je da ju je na tom nastupu najavila Doris Vučković, nekadašnja loto-djevojka, danas voditeljica emisije 'Mir i dobro'. Rozga je tada izgledala plaho, a plava kosa i vitka figura i tada su bili njezini prepoznatljivi aduti. Na snimci Jelena nosi široku majicu i hlače u kojima bi je danas bilo gotovo nemoguće susresti.

U grupi Magazin je provela punih deset godina, nakon čega se otisnula u solo vode. Debitantski album 'Oprosti mala' izdala je iste godine, a hitove je redala jedan za drugim. Danas je jedna od najvećih regionalnih zvijezdi.

'Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lijepih i onih malo manje lijepih stvari. Ali da se opet rodim, isti put bih izabrala jer onaj osjećaj koji imam kad sam na pozornici, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja, najsretnija sam na svijetu', napisala je Jelena svojedobno na Instagramu.

NIKAD LJEPŠA

Vitke noge u prvom planu: Jelena Rozga u mini haljini rasplesala fanove

Pogledaj galeriju