ŠOKIRANA ISTUPOM

Danijela nije naljutila samo franjevce: Načuditi joj se ne može ni sestra Izabela

10.12.2018 u 23:15

Bionic
Reading

Predavanje 'Putevima jedne molitve', kojim se nedavno na društvenim mrežama pohvalila pjevačica Danijela Martinović, izazvala je negativne reakcije vjernika zbog kojih su i franjevci u čijem se prostoru u Zadru predavanje održavalo bili prisiljeni na javnu reakciju. Nakon njih, u javnost je izišla i Danijelina sestra Izabela, koja je u šoku zbog sestrinog istupa

Franjevce je na javnu reakciju potaknulo negodovanje vjernika koji su kritizirali predavanje o autogenim treninzima i istočnjačkoj duhovnosti pred katoličkim vjernicima, a sestru Izabelu Danijela je nagnala na javnu reakciju govoreći o njezinoj bolesti za koju joj je i sama savjetovala da šuti.

'Padam s Marsa... Mislila sam da je Danijela u Zadru pričala o sebi i svojim stvarima', odgovorila je Izabela Martinović na upit Slobodne Dalmacije o spornom predavanju njezine sestre u dvorani Samostana Sv. Frane u Zadru.

U predavanju se Danijela dotaknula molitve i boli s kojom se suočila kad joj je mlađa sestra prije dvadesetak godina teško oboljela, kazavši kako je tada dvojila da napusti glazbenu karijeru i posvetiti se u potpunosti njezinu ozdravljenju.

I sama pjevačica, Izabela nerado govori o temi koju je ostavila daleko iza sebe, a sestrin istup tim je više čudi što joj je i ona uvijek savjetovala da novinarima koji potenciraju tu temu stopira priču.

'Prije svega, ja kao ja ne želim pričati o nekim temama u medijima, a kamoli da to radi netko drugi. Ajd' da to priča moja mater, koja je u mojoj bolesti bila sa mnom 24 sata. To bi mi bilo OK, to bih razumjela. Ali ovo ne kužim...', rekla je Izabela za Slobodnu Dalmaciju i otkrila kako ništa nije znala o tome, niti je s Danijelom bila u ikakvom dogovoru oko toga.

'Nisam znala da će pričati o toj temi niti sam znala tko organizira predavanje. Znam samo da sam izbjegavala javno govoriti o svojoj nekadašnjoj bolesti.', zaključila je Izabela.

  • +2
Izabela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: PR KOZMO