OMILJENA ROCK ZVIJEZDA NACIJE

Davor Gobac pokazao rijetko viđenu fotografiju s kraljem funka

28.01.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Frontmen benda Psihomodo Pop i mentor u showu 'The Voice' prisjetio se nezaboravnih trenutaka provedenih s neprežaljenom legendom glazbene scene, Dinom Dvornikom te je s fanovima podijelio jednu od rijetko viđenih fotografija koje su fanovi dočekali s veseljem

Davor Gobac na Instagramu je pokazao fotografiju iz vremena devedesetih kad su se on i Dino Dvornik ludo zabavljali. Estrada i danas rado prepričava njihove zafrkancije na Porinima, Dorama, ali i brojnim privatnim tulumima. Iza njih je bezbroj dogodovština, a frontmanu Psihomodo Popa njegov prijatelj jako nedostaje.

View this post on Instagram

Dino❤️

A post shared by dado (@dado.bobac) on

Već je mnogima poznata jedna od avantura kada su njih dvojica čuvali Dinovu kćer Ellu. Jednom je sam bio s kćeri, no došao je Gobac i nagovorio ga da svi troje odu na tulum na Ribnjak. Danijela Dvornik se vratila kući i izbezumljeno je nazivala po gradu i doznala gdje je dijete.

'Kad je došla tamo, ušla je u spavaću sobu i našla nas kako smo zaspali na bračnom krevetu, a Ella je puzala po sobi. Danijela se počela derati na nas, a Dino joj je odgovorio: ‘Išli smo je uspavljivati pa smo mi zaspali’, ranije je ispričao Davor Gobac.

Glazbenici su među ostalim skupa snimili i duet. Dvornik je prije smrti snimio refren za pjesmu 'Sretna Nova godina', a Gobac je završio. Zajedno su slavili rođendane, a razna estradna okupljanja bez njih dvojice bila su dosadna.

Podsjetimo, 7. rujna 2008. godine Dino Dvornik je preminuo u snu u 45. godini života u svom stanu u Zagrebu. Kremiran je i pokopan 10. rujna na zagrebačkom krematoriju na groblju Mirogoj.

sve osim nogometa

Učitavanje...