NOVI PORTRETI

Dinastija princa Charlesa na okupu: Veseli princ George zvijezda je fotografije, zasjenio je i mlađeg brata

14.11.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Povodom 70. rođendana princa Charlesa kraljevska obitelj snimila je nove portrete na kojima su očekivano svu pažnju ukrali najmlađi članovi, princ George, princeza Charlotte i najmlađi princ Louis

Kensingtonska palača objavila je nove službene portrete članova kraljevske obitelji, nastale povodom 70. rođendana princa Charlesa.

Slavljeničko raspoloženje itekako je vidljivo na fotografijama, na kojima nitko od okupljenih ne skriva veselje. Okružen svojim najmilijima, suprugom Camillom, sinovima Williamom i Harryjem te njihovim suprugama Kate i Meghan, kao i unucima Louisom, Georgeom i Charlotte, slavljenik Charles pokazao je svoje najopuštenije lice.

Fotografije su snimljene u vrtovima Charlesove rezidencije, Clarence Housea.

Ovo je ujedno nova, treća službena fotografija najmlađeg člana kraljevstva, šestomjesečnog Louisa. Treće dijete vojvoda od Cambridgea također se široko osmjehnulo.

Princ Harry i trudna vojvotkinja Meghan sjajno su zaokružili ovu obiteljsku priču, a 37-godišnja Amerikanka na jednoj od fotografija od srca se nasmijala i pokazala da je novom obitelji više nego zadovoljna.

  • +7
Princ Charles sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia