UVIJEK ATRAKTIVNA TROGIRANKA

Dok Joško Lokas radi, njegova draga uživa i pokazuje svoju senzacionalnu figuru

06.08.2018 u 12:20

Bionic
Reading

Domaća javnost pamti je kao bivšu Miss turizma, a danas amamna brineta razvija uspješnu manekensku karijeru. Dvadeset godina mlađa partnernica Joška Lokasa, vrlo često dijeli događanja iz svog života na društvenim mrežama, a nerijetko Jelena Katarina Kapa pokazuje tijelo u oskudnim krpicama. Sada je ponovo pokazala kako izgleda u badiću

I dok je njezin dragi, televizijski producent Joško Lokas proteklog vikenda s Ornelom Višticom vodio peti po redu Festival klapske pisme u Posušju, njegova atraktivna djevojka nije mu pravila društvo. Ostala je Dalmaciji, a na Instagramu je 'pala' fotografija s njezinih trenutaka opuštanja u baru na plaži. Jelena Katarina Kapa pozirala je s koktelom u ruci plijeneći poglede u crnom bikiniju.

Jedan od omiljenih HTV-ovih voditelja, čiji nas kvizovi već godinama uvečer opuštaju i zabavljaju, Joško Lokas ranije je izjavio da su on i Jelena vrlo zauzeti te da nažalost ne provode onoliko vremena zajedno koliko bi htjeli. 'Azato cijenimo ono vrijeme koje imamo samo nama na raspolaganju. Volimo sadašnjost i sve smo podredili onome što je danas i što nas trenutno okružuje', rekao je. Sigurno će, vrijeme propušteno za vikend, nadoknaditi na svoj način prvom prilikom.

This is my #home 💞#samoljubav #jj

Objavu dijeli Jelena Katarina Kapa (@jkkapa)

  • +5
Jelena Katarina Kapa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram