novi projekt

Dolazi film o Bruceu Springsteenu: Zna se i tko će ga glumiti

17.10.2024 u 16:23

Bionic
Reading

Obožavatelji Brucea Springsteena mogu se početi veseliti jer dolazi novi film o liku i djelu popularnog glazbenika! Naime, uskoro će se snimati film o njegovom velikom albumu 'Nebraska'

Čini se kako su memoari i biografije trenutno jedan od najpopularnijih žanrova. Posljednjih nekoliko godina gledali smo filmove o Eltonu Johnu, Elvisu Presleyju, Arethi Franklin, a glazbenim velikanima čiji su životi dobili filmska uprizorenja uskoro će se pridružiti i Bob Dylan. Osim o popularnom Dylanu, ljubitelji filma i glazbe uskoro će uživati i o filmu o Bruceu Springsteenu!

Film koji će prikazati život popularnog glazbenika fokusirat će se na nastajanje Springsteenova albuma iz 1982. godine, a o svemu je progovorio i Spingsteen.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Bruce Springsteen zadovoljan cijelom pričom

'Vidio sam scenarije i razgovarao s redateljem. Oni to samo spajaju, tako da nemam puno toga za reći o tome, ali sam uzbuđen što će se to dogoditi', rekao je glazbenik dodavši: 'Bit će to zanimljiva priča, a scenarij je stvarno dobar. Osjećam se dobro zbog cijelog projekta.'

Film će režirati Scott Cooper, a glavna uloga pripala je Jeremyju Allenu Whiteu.

Naime, 33-godišnji glumac čini se kao pravi odabir, a njegova karijera u posljednje vrijeme u uzlaznoj je putanji. Godine 2023. i 2024. nagrađen je Emmyjem za svoju ulogu u seriji 'Bear', a trenutno radi na snimanju četvrte sezone.

JEDAN JE THE BOSS

Žare i pale, a 70 im je godina: Spektakl za pamćenje Brucea Springsteena i E Street Banda

Pogledaj galeriju