ODLIČNO RASPOLOŽENA

Doris Pinčić provela je kvalitetan dan u prirodi, a njezine pratitelje je zanimalo gdje je nabavila haljinu

07.12.2020 u 20:04

Bionic
Reading

Sve što Doris Pinčić objavi na svom Instagramu automatski privuče veliko zanimanje njezinih mnogobrojnih fanova, bio to proizvod koji reklamira, hrana u kojoj uživa ili odjeća koju nosi. HRT-ova voditeljica pohvalila se kako je iskoristila dan za boravak u prirodi, no njezine fanove nije pretjerano zanimalo što je Doris radila, već što ima na sebi

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Doris Pinčić, uspješno žonglira između poslovnih i majčinskih obaveza. Kad se ne druži s gledateljima ispred malih ekrana iz studija HRT-a, 32-godišnja voditeljica trudi se maksimalno posvetiti svojim mališanima, 6-godišnjem Donatu i 2-godišnjoj Giti, koje je dobila u braku sa sad već bivšim suprugom Borisom Rogoznicom.

Voditeljica se trudi aktivno provoditi dane s njima pa trojac često boravi u prirodi, a svježi zrak prija joj i tijekom redovitih snimanja gastro serijala 'Kuhinja babe Eve' u kojima Doris posjećuje razne dijelove Lijepe naše i zajedno s lokalcima uči raditi nova tradicionalna jela.

Nakon što je nedavno posjetila Ogulin, gdje je učila valjati masnicu, voditeljica se uputila u nove gastro avanture te je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se po svemu družila s konjima, no točnu lokaciju nije željela otkriti.

Njezine je fanove ipak više zanimao njen stajling. Uz savršeno isfenirane valove u kosi Doris je ovog puta nosila prekrasnu ljubičastu haljinu dugih rukava i midi kroja, koju je uskladila s visokim slouchy, odnosno zgužvanim čizmama u smeđoj boji.

Iako su neki pokušali saznati od kud je haljina na Doris, informaciju od voditeljice do objave ovog članka nisu dobili, a bilo je i onih koji su Doris upozorili da je ipak malo prehladno za šetanje u ovakvoj haljini.

  • +18
Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL