VODITELJICA

Doris Pinčić Rogoznica: 'Maštam o tome da ću popodne doći doma, skinuti grudnjak...'

27.01.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica u zadnjih godinu i pol napravila je velike životne promjene. Uskoro kreće njezin novi poslovni ritam i suradnja s HRT-om koji će uvelike promijeniti dosadašnju rutinu i jutra s kćerkicom

Nakon što je dala otkaz na Narodnom radiju, Doris Pinčić Rogoznica donekle je predahnula. Marljiva i svestrana voditeljica i glumica tada se posvetila obitelji i preuzimala angažmane koji su joj više odgovarali i nisu bili fiksno vezani jutarnjim terminima.

Uskoro se preselila u novi dom s obitelji i nakon dugo godina ponedjeljke ujutro nije provodila u radijskoj redakciji u eteru najranije emisije, već je kod kuće spremala doručak bližnjima i pila kavu sa suprugom.

Vesela Doris zadržala je suradnju s RTL televizijom i radila mnoge druge vanjske voditeljske projekte, a onda joj se početkom 2020. ukazala prilika koju nije željela propustiti. Ugovorila je suradnju s HRT-om te ćemo je uskoro moći vidjeti na malim ekranima u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'.

Oko svog novog rituala i odlaska na posao rano ujutro te ostanka na poslu do popodne oglasila se Doris na društvenim mrežama napisavši: 'Dan je takoreći tek počeo, a ja već maštam o tome da ću popodne doći doma, skinuti grudnjak i zavaliti se.'

'Nije li to skidanje grudnjaka takav trenutak slobode, života i svega? Dečki, probajte ga nositi cijeli dan pa ćete vidjeti o čemu pričamo', nastavila je poznata Zadranka. Na fotografiji simpatična Doris sjedi na sofi u svom novom domu koji je uredila po svom guštu i uživa u njegovoj udobnosti.