EGZOTIČNA DESTINACIJA

Dragan Jurilj i Mia Franić otkrili detalje svog tajnog vjenčanja

06.04.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Poduzetnik i nekadašnji olimpijac taekwondoa Dragan Jurilj i bivša manekenka Mia Franić otputovali su u toplije krajeve te su u utorak navečer u egzotičnom Marakešu razmijenili bračne zavjete. Za tportal su podijelili djelić velikog i važnog dana u svojim životima

U elitnom resortu Aman Amanjena koji je smješten u neposrednoj blizini Marakeša, u egzotičnom ozračju prepunom palmi i vrtova ruža pronašli su svoju oazu u kojoj će se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav.

'Maroko je multietnička zemlja prijateljska za zapadne turiste s bogatom kulturnom tradicijom i iznimno ugodnom klimom udaljena samo tri sata leta od nas, zbog čega često volim i dolaziti ovdje. Obišao sam cijelu tu zemlju od Tangierea, Fesa, Rabata, Casablance i Marakeša pa preko Atlasa do Oarzazate i Sahare. Upoznao sam kulturu Maroka, njihove običaje i stekao ovdje i prijatelje. Mia je također ljubiteljica egzotičnih destinacija, tako da smo se brzo složili da je Maroko idealna lokacija za taj naš svečani dan', ispričao nam je presretni Dragan Jurilj.

Na toj očaravajućoj destinaciji često borave i uživaju svjetski poznata lica, među kojima je David Beckham, a ondje je poznata ženska četvorka snimala film 'Seks i grad 2'.

Poduzetnik i bivša manekenka odučili su spojiti ceremoniju zapadnog s tradicionalnim vjenčanjem tamošnjeg kraja pa je cijela organizacija prošla u tom duhu.

Vjenčanje Dragana Jurilja i Mije Franić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elhamili Mostapha

'Dvije deve su nas dovele na vjenčanje, nosači Amaria su na svoj tradicionalan način nosili mladu do mene, sve to uz pratnju svirača Dakka Trumpets, glazbenika Gnawa Sahara, Trija Andaluzija i trbušnih plesačica. Nakon završene ceremonije vjenčanja Mia se presvukla u njihovu tradicionalnu odjeću kaftan i uz pomoć kane napravila i privremenu tetovažu na ruci. Izvrsno se uklopila u cijeli taj ambijent, izgledala je tamo kao pravi anđeo', još je pod dojmom zaljubljeni Jurilj.

Splićanku je upoznao nakon sporazumnog razlaza s nekadašnjom manekenkom Sunčicom Lalić krajem 2015. godine.