SAMA JE ZASLUŽNA

Ella Dvornik više ne izgleda kao prije: Kako vam se sviđa njezina promjena?

26.03.2019 u 19:08

Bionic
Reading

Kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika, modna i travel blogerica poznata je po svom specifičnom i unikatnom stilu odijevanja koji se s godinama itekako mijenjao, a sada se opet očito zaželjela promjene. U zadnjih nekoliko godina kod nje smo mogli vidjeti i preko pedeset nijansi sive, a danas je Ella Dvornik svoje obožavatelje iznenadila je pratitelje novom bojom

Dok je bila u drugom stanju, Ella Dvornik znala se često požaliti svojim pratiteljicama kako jednostavno nema ni volje, a ni vremena za pranje kose. 'Nisam bila frizeru sto godina. Nisam ni danas bila. Ali sam se potrudila napraviti si frizuru samo da vam mogu reći nešto uz fotku', napisala je pored fotografiji uz objašnjenje kako je svoju plavu kosu zamijenila sivom - u kućnoj radinosti. Otkrila je da sama uspjela dobiti boju koju je htjela.

'Znači, ja sam uvijek s tušem na očima, raščupanom kosom i sigurno se godinu i pol nisam sredila. Tu i tamo, ako idem na nekievent, potrudim se. Prije sam po tri sata znala slagati kosu, a sad je samo operem i ne stavim regenerator, nego mi se osuši na zraku i tako idem na sastanak', nedavno je izjavila u razgovoru za tportal.

Ella je trenutno između mnogobrojnih obveza, ponajviše posvećena sudjelovanju u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju', u kojem se natječe s Goranom Boškovićem. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX