HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Eva Longoria progovorila o majčinstvu i pokazala svog preslatkog sinčića

13.08.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Glumica i producentica Eva Longoria prije nešto više od dva mjeseca je u 43-oj postala mama malenog dječačića, a sada je u prvom intervjuu nakon poroda progovorila o iskustvu majčinstva i ponovnom povratku na posao

U novom broju američkog časopisa Hello!, glumica Eva Longoria po prvi je puta u medijima pokazala sinčića Santiaga Enriquea kojeg je prije dva mjeseca dobila sa suprugom Joseom Bastonom.

Lijepa brineta u nizu fotografija pozirala je sa svojom bebicom od koje se ne odvaja i u kojeg se kako kaže zaljubila na prvi pogled.

Glumica koja se proslavila ulogom u tv seriji ‘Kućanice’ dotjerala se za snimanje. Odjenula je svilenkastu tamnoplavu haljinu na preklop, uredila frizuru i stavila glamurozni make up, ali u prvom je planu ipak bio sedam tjedana star sin.

‘Čim se rodio osjetila sam tu neku posebnu vezu. Bilo je nevjerojatno, kao da se poznajemo cijeli život’, započela je u velikom intervjuu Longoria svoje majčinsko iskustvo kojeg je po prvi puta iskusila u 43. godini života. Osim toga poznata Amerikanka progovorila je i o ponovnom povratku na posao koji ju, kaže čini jako nervoznim.

‘Moj sin će imati tek dva i pol mjeseca i trenutno ne mogu ni razmišljati o karijeri. Sviđa mi se moja nova rutina s bebicom i naši zajednički dani. Zapravo sinčić mi nedostaje i dok spava. Jedva čekam da se probudi da se igram s njime. Zato me pomisao povratka na posao čini jako nervoznom’, objasnila je Eva.

Uspješnu glumicu i producenticu u posljednje vrijeme uglavnom se može vidjeti u ležernim i sportskim izdanjima, u kojima se trenutno osjeća najugodnije.

‘Ovo je snimanje bio prvi puta da sam se nakon poroda dotjerala. Dojila sam našminkana i odjevena u haljinu. Sigurna sam da se moj sin pitao tko je ta žena ispred njega’, našalila se na kraju 42-godišnjakinja.

  • +16
Eva Longoria baby shower na Instagramu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.