PONOSNI TATA

Evo tko su nasljednici holivudske dinastije: Michael Douglas pozirao sa sinovima

24.10.2024 u 21:09

Bionic
Reading

Holivudska legenda Michael Douglas (80) na dodjeli nagrada princeze Grace u New Yorku, pojavio se u društvu sinova Camerona (45) i Dylana (24), a njihov je slavni otac, naravno, pucao od ponosa

Američki glumac izgledao je vrlo elegantno u crnom smokingu dok je pozirao sa svojim sinovima Cameronom (45) i Dylanom (24) na svečanosti održanoj u hotelu The Pierre.

Njegov najstariji sin Cameron (45) kojeg dijeli s bivšom suprugom, filmskom producenticom Diandrom Luker (68) pokazao je pri tome i svoj specifičan osjećaj za stil odjenuvši tamno odijelo s kravatom u kombinaciji s neobičnim cipelama/tenisicama, jednom bijelom, a jednom crnom.

Njegova životna priča puna je uspona i padova. Nakon što je proveo gotovo šest godina u zatvoru zbog problema s drogom, Cameron je pronašao put do iskupljenja. Danas je posvećen obitelji i pisanju, a 2017. godine postao je otac sina kojeg je dobio s instrukturicom joge Viviane Thibes. Njegova knjiga o životnim iskustvima postala je inspiracija mnogima koji se bore s ovisnostima.

Njegov polubrat Dylan Michael Douglas, rođen 8. kolovoza 2000., trenutačno studira i pokazuje interes za glumu i glazbu.

  • +5
Michael Douglas sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Dylan (24), kojeg je dobio u braku sa suprugom Catherine Zeta-Jones (55), kao i kćer Carys (21), također je odjenuo elegantno tamnoplavo odijelo.

Na ovom su događanju bili i princ Albert II od Monaka i njegova kći Jazmin Grace Grimaldi.

ljubitelji formule 1

Nerazdvojni Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas nisu skrivali dobro raspoloženje

Pogledaj galeriju

Inače, prije nekoliko dana je Michael podijelio fotografije sa svojom kćeri Carys koju je posjetio na fakultetu tijekom vikenda. Carys se odselila iz obiteljskog doma kako bi studirala film i međunarodne odnose na prestižnom Ivy League Sveučilištu Brown na Rhode Islandu.

Ponosni Michael objavio je u nedjelju na Instagramu dirljivu sliku, pozirajući sa svojom kćeri u šetnji kampusom.

Inače, Douglas se ženio dva puta. S Luker se vjenčao 1977. godine i iz tog braka ima sina Camerona. Michael i Diandra razveli su se 2000. godine.

2000. godine oženio se lijepom Velšankom, a zajedno imaju dvoje djece: sina Dylana i kćer Carys.

Inače, i Cameron je glumac i čak je glumio uz svog oca u filmu It Runs In The Family iz 2003. godine.

Sudeći po svemu, njegova djeca predstavljaju novu generaciju Douglasa koja će nastaviti ostavštinu u svijetu filma i zabave.