DREA DE MATTEO

Iskrena zvijezda 'Sopranosa': 'Nikad nisam bila dio Hollywooda'

24.10.2024 u 16:09

Bionic
Reading

Zvijezda kultnih serija 'Obitelj Soprano', 'Sinovi anarhije' i 'Kućanice', Drea de Matteo ostvarila je i neke filmske uloge. I dalje glumi u serijama i filmovima, no ne može ju se vidjeti na crvenim tepisima i raznim zabavama. Premda je bila uspješna u industriji, kaže 'to nije moj svijet'

'Puno ljudi me pita o izbacivanju iz Hollywooda ili izbjegavanju. To se meni nikad nije dogodilo. Nisam ni bila dio toga. Nikad nisam bila holivudski igrač. Imala sam nekoliko glumačkih uloga u nekoliko televizijskih serija. To sam učinila dobro. Imam čak, znate, i neke nagrade i slično. Ali, nikad nisam zapravo bila dio industrije', rekla je Drea de Matteo za Fox News Digital.

De Matteo, koja je glumila Adrianu La Cervu u 'Obitelji Soprano' kaže da nikada nije 'igrala igru slavnih'. 'Ne sviđaju mi se torbice i slična s*anja ili hodanje crvenim tepihom. Ne družim se sa slavnim ljudima. Ne radim to, to jednostavno nije moj svijet. Tako da to što sam se maknula od toga nije velika stvar', istaknula je.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Odbila cijepljenje i izgubila angažmane

Trenutno je fokusirana na svoju kolekciju nakita i liniju odjeće Ultrafree. Ranije je priznala da je imala samo 10 dolara na računu i bila pred gubitkom kuće prije nego što se pridružila popularnoj stranici za odrasle 'OnlyFans'. Sada kaže da joj je to 'spasilo život' nakon što je zbog odbijanja cjepiva protiv covida-19 ostala bez glumačkih angažmana.

Drea de Matteo Izvor: Profimedia / Autor: Universal Pictures Television - Album / Album / Profimedia

Prisjetila i svoje uloge u seriji 'Obitelj Soprano'. Pričala je o sceni sahrane u kojoj su ona i Michael Imperioli morali biti 'napušeni', a odlučili su je što vjernije dočarati. 'Trebali smo stvarno biti napušeni na kauču pa smo pušili travu i to je bila najveća greška koju smo napravili. Nismo znali kako biti u sobi okruženi svim tim glumcima, statistima. Bili smo izbezumljeni, priznala je.