iskren je

Liamu Neesonu je dosta žena: 'Sve sam to prošao'

24.10.2024 u 15:16

Bionic
Reading

Slavni glumac je bio u braku s Natashom Richardson od 1994. do 2009. godine, kada je ona tragično preminula od epiduralnog hematoma nakon što je slučajno udarila glavom na skijanju. Sada kaže da nije nezainteresiran za novu ljubavnu vezu

Glumac poznatog akcijskog serijala '96 sati', kao i brojnih drugih akcijskih filmova, Liam Neeson nakon smrti supruge je počeo izlaziti s Freyom St. Johnston. Njihova veza trajala je dvije godine, a sada je pokazao nezainteresiranost za novu ljubavnu vezu, donosi People. 'Sve sam to prošao', rekao je glumac.

Prije braka s Natashom Richardson, Neeson je izlazio s damama poput Barbre Streisand, Brooke Shields i Helen Mirren.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Ljubav od sinova

Njegov idealan slobodan dan, kaže, uključuje dugo spavanje i gutanje misterija Patricie Cornwell ili nordijskih noir knjiga. 'Ja sam strastveni čitač', priznao je glumac. Uz to voli i gledati filmove sa sinovima, Michaelom i Danielom koji žive blizu svog oca u New Yorku.

'Nevjerojatno sam sretan. Nikad, nikad to ne zaboravljam. Čak i na loš dan na filmskom setu, na primjer, uvijek se ugrizem i kažem: 'Hajde, hajde. Nemam se na što žaliti.' I to je istina', rekao je Neeson.

  • +3
Liam Neeson Izvor: EPA / Autor: Juan Herrero