OSOBA OD POVJERENJA

Evo zašto je Amal Clooney bila na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja

31.05.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon selidbe u London, bivša glumica, Meghan Markle brzo je pronašla novu prijateljicu i to u uspješnoj odvjetnici za ljudska prava i supruzi holivudske zvijezde, Amal Clooney. Njih dvije su gotovo odmah 'kliknule', a novopečena vojvotkinja u lijepoj je odvjetnici pronašla svoju novu osobu od povjerenja

'Meghan i Amal znaju se već neko vrijeme i dijele mnoge zajedničke interese', rekao je izvor blizak njima dvjema za američki časopis People.

Upoznale su se nedugo nakon Meghanina preseljenja u Veliku Britaniju, a spojili su ih zajednički prijatelji.

'Amal je od samog početka pomagala Meghan da se smjesti i prilagodi londonskom načinu života. Od prvog dana su 'kliknule', kaže isti izvor.

Amal je novoj prijateljici preporučila i frizera, a to se medijima izbrbljao i sam stilist Miguel Perez koji je potvrdio da ga je Amal preporučila novopečenoj vojvotkinji.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Da, ja sam Meghanin frizer. Kao i Amalin, a Meghan je njezina prijateljica. Također sam zadužen i za Georgeovu kosu, cijelu obitelj. Amal me spojila s Meghan kad se ona doselila ovamo. Održavam joj boju, šišam je i stiliziram', rekao je nedavno novinarima Perez.

Lijepa odvjetnica zamalo je zasjenila mladenku na vjenčanju, pojavivši se u prekrasnoj haljini boje senfa dizajnerice Stelle McCartney, a stajling je upotpunila i odgovarajućim šeširom.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Amal sa suprugom Georgeom Clooneyjem i djecom živi na imanju uz obalu rijeke Temze, nedaleko Londona, a ljeta obično provode u njegovoj vili na talijanskom jezeru Como. Početkom lipnja njihovi će blizanci proslaviti prvi rođendan, a slavnu odvjetnicu ovoga ljeta čeka i puno posla budući da je aktivno uključena u nekoliko aktivnih međunarodnih procesa.

Nedavno se uključila u proces u kojem zastupa Reuters, gdje će biti međunarodna savjetnica za Waa Lonea i Kyawa Soea Ooa, dva Reutersova novinara koja su pritvorena nakon politički motiviranog suđenja u Mjanmaru zbog svog izvještavanja o zločinima koje je mjanmarska vojska počinila nad Rohindžama.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia