zrači seksepilom

Fani Stipković opet je sve ostavila bez daha

24.10.2017 u 10:24

Bionic
Reading

O atraktivnom izgledu naše poznate novinarke, koja već nekoliko godina radi u Madridu, već se nebrojeno puta pisalo, no Fani Stipković uvijek nađe način da svoje obožavatelje iznova baci u trans, pogotovo ako su u prvom planu raskošni atributi

'Najljepši mogući razgovori vode se očima', napisala je zgodna Fani Stipković ispod svoje zadnje objave na društvenim mrežama. 

Iako je naglasak pokušala staviti na svoje velike plavozelene oči, koje je ovoga puta naglasila s malo tamnog sjenila, maskarom i crnom olovkom, većini obožavatelja za oko je zapelo vjerojatno nešto drugo.

Pažnju je plijenio njezin bujni dekolte, koji je čak i u običnoj sivoj potkošulji i kariranoj košulji našoj novinarki dao dozu seksepila.

Open eyes. Open mind. Open heart 💫❤️ • • • #fanitv #travel

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Otkada se prije nekoliko godina predano posvetila vježbanju i dovela svoje tijelo u savršenu formu, nije rijetkost to da Fani vidimo i u malo oskudnijim izdanjima.

  • +14
Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Iako je ovoga puta bila u ležernom izdanju, novinarka je uspjela dobiti brojne komplimente na račun svog atraktivnog izgleda. 'Nažalost, gledam niže od očiju', 'Woow, opak pogled', 'Da, oči u prvom planu', 'Lijepa djevojka', samo su neki od komentara.