PONOSNA KATE MIDDLETON

Fotografije koje su svi s nestrpljenjem iščekivali: Princ George slavi 9. rođendan, a za novi portret zaslužna je ona

22.07.2022 u 08:29

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea očito je pronašla svoj novi hobi, zbog kojeg bi službeni kraljevski fotografi mogli dobiti i otkaz. Upravo ona zaslužna je za portrete većine aktivnih članova kraljevske obitelji, a sada je snimila i novi svog najstarijeg sina, princa Georgea

Pred njezinim su objektivom najopušteniji, stoga ne čudi da su fotografije koje snimi Kate Middleton savršene za službene objave povodom rođendanskih proslava pojedinih članova kraljevske obitelji. Upravo ona snimila je i onu najnoviju - portret svog najstarijeg sina princa Georgea, koji danas, 22. srpnja, slavi svoj 9. rođendan.

Fotografija je nastala ranije ovog mjeseca, tijekom obiteljskog odmora na plaži, a na njoj se princ George široko i sretno osmjehuje. Ono što su odmah mnogi primijetili je da s godinama nevjerojatno nalikuje svom ocu, princu Williamu.

Slična fotografija s plaže objavljena je i ranije ove godine, no tada je zvijezda bio princ Louis povodom njegovog 4. rođendana.

  • +7
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, u posljednje se vrijeme princ George sve češće pojavljuje u javnosti s roditeljima, sve kako bi naučio i jednog dana bio spreman zasjesti na kraljevski tron. Tako je s njima odgledao i finale Wimbledonea i imao prilike upoznati se s Novakom Đokovićem, koji je njegov omiljeni tenisač.