CAROLE BOUQUET

Francuska ikona užasnuta Madonninim izgledom: 'Kako se može pogledati u ogledalo? Preplašila me'

08.05.2022 u 14:03

Bionic
Reading

Gostujući u TV emisiji 'Sept à Huit', francuska glumica i nekadašnje zaštitno lice Chanela, Carole Bouquet otvoreno je progovorila o kozmetičkim zahvatima, ne krijući koliko im se protivi. Pritom se dotakla današnjeg izgleda pop kraljice Madonne

Prihvatiti da vrijeme prolazi i dostojanstveno starjeti ili pokleknuti pred mladolikim izgledom koji obećavaju kozmetički zahvati? Ako pitate Carole Bouquet, odgovor je prilično jednostavan.

Slavu je stekla ulogom u filmu 'Taj mračni predmet želje' kultnog redatelja Luisa Bunuela, svojedobno bila zaštitno lice modne kuće Chanel, a i danas u dobi od 64. godine izgleda prelijepo. Priznaje da joj se ne sviđa lice koje vidu u odrazu u ogledalu, ali 'što da radim', pita se glumica. No pomlađivanje estetskim tretmanima za nju definitivno nije opcija.

  • +26
Carole Bouquet Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

'Kad vidim one koji su se podvrgnuli zahvatima i kad se to ne vidi previše, pomislim na tren 'možda'. Ali problem je što se to uvijek vidi i ne možeš ne primijetiti, tako da ništa od toga', kaže Bouquet. Pritom je navela primjer pop kraljice Madonne koja je s godinama postala neprepoznatljiva zahvaljujući brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgnula.

  • +10
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

'Oprostite, ali vidjela sam Madonnine fotografije i uhvatila me panika, preplašila me. Kako se može pogledati u ugledalo ujutro? To nije ona. To je netko drugi', ne krije šok francuska glumica.

'Ja to nikad ne bih mogla napraviti', kategorički tvrdi glumica. Našalila se priznavši da je pronašla jednostavan način kako da ne poklekne – ne gledaš se previše u ogledalu.

'Jako sam kratkovidna pa je prednost što se moram gledati ili jako izbliza ili s naočalama izdaleka. To i nije tako loše jer se, kako god okreneš, ne mogu dobro vidjeti'. Ženama nije lako suočiti se sa starenjem, no to je dio života', kaže Bouquet, dodaje da se ne namjerava podvrgnuti zahvatima kako bi 'vratila vrijeme'.

Carole Bouquet glumila je u više od 40 filmova, a izvan Francuske najpoznatija je kao Bondova djevojka ('Samo za tvoje oči'). Najmarljivije uloge imale je u nadrealističkom klasiku Luisa Buñuela 'Taj mračni predmet želje' (1977.) i u međunarodno uspješnoj drami-komediji 'Trop belle pour toi' (1989.), za koju je osvojila nagradu César za najbolju glumicu.

Bila je braku s producentom Jeanom-Pierreom Rassamom, s kojim je imala sina Dimitrija Rassama, koji je danas u braku sa Charlotte Casiraghi, kćerkom monegaške princeze Caroline. Od 1997. do 2005., bila je u vezi s glumcem Gérardom Depardieuom, s kojim je više puta zajedno glumila.