O LJUDSKIM SUDBINAMA

Genijalni su, a možda ste ih propustili: Top filmovi koji su izašli u posljednjih nekoliko godina

05.11.2022 u 18:15

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi top tri filma koja su izašla u posljednjih pet godina, a koji će vas oduševiti glumačkim izvedbama poznatih lica, kao i nevjerojatno razrađenom režijom i produkcijom

Trebate preporuku za neki dobar film novijeg datuma? Ovaj popis krije tri suvremena, a fantastična filma koje jednostavno morate pogledate – pogotovo ako volite priče o ljudskim sudbinama. Filmovi su dostupni na Pickbox NOW streaming servisu zajedno s ostalom bogatom ponudom novih filmova.

Arktik (Arctic)

Pustolov i istraživač Overgård (kojeg glumi iznimno talentirani i popularni danski glumac Mads Mikkelsen) zapeo je na Arktiku nakon avionske nesreće. Sada se nalazi na terenu koji je prekriven snijegom, snažnim vjetrovima, temperaturama ispod ništice i divljim životinjama koje iščekuju sljedeći plijen za okrepu. Nakon što misija spašavanja pođe po zlu mora donijeti sljedeću odluku – hoće li ostati u zaklonu svojeg kampa ili krenuti kroz nepoznati teren? Ova odluka bit će samo početak njegove priče o volji preživljavanja i ljubavi prema životu.

Columbus (Columbus)

Mladi Jin (John Cho) zatočen je u američkom gradu Columbusu gdje je njegov otac završio u komi nakon nesreće. Prilikom boravka u navedenom gradu upozna mladu ženu Casey (Haley Lu Richardson) koja stanuje u gradu zbog sličnog razloga. Naime, ostala je kako bi se skrbila za majku, nekoć bivšu ovisnicu - umjesto da slijedi vlastite snove izvan Columbusa. Njihov susret pokrenut će razgovore o traumama, životnim aspiracijama, boli, obiteljskim problemima i drugim temama. Jedna je stvar zagarantirana – ovaj susret neće ih ostaviti istima. Za film zaslužan je južnokorejski redatelj Kogonda koji je poznat po filmu Poslije Yanga (After Yang) i seriji Pachinko (Pachinko).

Amundsen (Amundsen)

Za razliku od prethodnih preporuka, Amundsen je inspiriran stvarnim događajima i ljudima. Naziv filma proizlazi iz prezimena norveškog istraživača polarnih predjela svijeta – Roalda Amundsena (Pål Sverre Hagen). Nakon što je osvojio Južni pol i tako nadmašio rivala Roberta Scotta, Roald je spreman za novu avanturu. Preostao mu je Sjeverni pol, a žrtvovat će sve kako bio postao njegov prvi istraživač.