PENNY LANE

Gerard Butler ponovno ljubi, na njegov šarm ovog je puta pala 25 godina mlađa ljepotica

03.07.2024 u 23:03

Bionic
Reading

Prema pisanju svjetskih medija, holivudski glumac Gerard Butler ponovno je sretan i zaljubljen, a osmijeh na lice vratila mu je 25 godina mlađa Penny Lane, zvijezda Sports Illustrateda

Na veliku žalost milijuna obožavateljica diljem svijeta, 54-godišnji škotski glumac Gerard Butler više nije 'na tržištu'. Kako donose svjetski mediji, ovoga je puta pao na šarm 25 godina mlađe manekenke, zvijezde Sports Illustrateda, Penny Lane, a viđeni su u romantičnoj šetnji po Primrose Hillu.

Fotografije, koje je u posjed dobio britanski The Sun, otkrivaju kako je par bio odlično raspoložen, a kasnije su viđeni i u lokalnom pubu kako razgovaraju i smiju se.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

U jednom trenutku Penny je stavila svoju ruku na Butlerovo rame, nakon čega su se počeli smijuljiti. Inače, ranije ove godine Penny je proglašena novim licem Sports Illustrateda za 2024. godinu, a njezin Instagram profil prepun je seksi fotografija ove 29-godišnje ljepotice.

Kako piše na njezinom profilu, modelingom se bavi od 16 godine života, a puno je vremena provela boreći se s pritiskom da zadrži vitku figuru i konfekcijski broj 0, što bi bilo 32 europska veličina.

NE ODVAJA SE OD DJEVOJKE

Gerard Butler ponovno uživa na odmoru i na radost brojnih obožavateljica, skinuo je majicu

Pogledaj galeriju

Nakon što se podvrgnula dijeti i razvila nezdrav odnos s tjelovježbom, odlučila je uzeti pauzu od posla te se posvetila sebi i svom mentalnom i fizičkom zdravlju. U tom period postala je i certificirani trener holističkog zdravlja. Kada se ne bavi modelingom, uživa u ekstremnim sportovima, a povremeno radi i kao glumica.

Prije Penny, Gerard Butler devet je godina bio u vezi s dizajnericom interijera Morgan Brown, a povezivalo ga se i s rumunjskom manekenkom Madalinom Gheneom te Jennifer Aniston.