intimni trenutci

Gibonni kakvog nikad nismo vidjeli: 'Rosie Stipišić mi čuva mozak od bespotrebnih informacija'

30.03.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Sredinom veljače Zlatan Stipišić Gibonni otvorio je Instagram profil. Pratiteljima se obratio videom u kojem je otkrio zašto je uopće došao na ideju toga, a od tada tu i tamo objavi ponešto. Pala je i prva 'privatnija' objava koja je očekivano izazvala val oduševljenja kod njegovih pratitelja

'Rosie Stipišić mi čuva mozak od bespotrebnih informacija, a Pepper Stipišić tabane od pogrešnih koraka. Nevjerovatni suživot mačke, psa i čovjeka', opisao je Gibonni fotografije na kojima ga se može vidjeti kako spava, a pored njega na jastuku leži kujica njemačkog špica, a na drugoj mačak Pepper mu leži u krilu.

Podsjetimo, u obitelji glazbenika 2020. vladala je tuga kad je njihova trogodišnjeg njemačkog špica Pepija usmrtio američki staford. Šetala ga je Gibina supruga Sanja, protiv vlasnice američkog staforda koji je šetao bez podvodca i brnjice, podnesen je optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

'Alo, ljudi moji, vidiš, otvorili smo Instagram, ja to ništa ne razumijem, očekujem od vas da mi šaljete savjete što tu treba raditi, a ja sam to mislio ovako: da Facebook bude nešto što svi mogu vidjeti, a da Instagram bude samo za nas, da sve što budemo ovdje govorili, vi meni i ja vama, to mora ostati tajna. To je neki moj plan. Nadam se da nećemo neke uljeze pustiti u ovu priču. Instagram sam morao napraviti zato što mi stalno netko nešto vadi iz konteksta i gura rečenice u usta koje ne postoje', rekao je Gibonni u prvom videu i objavi koju je objavio na Instagramu.

  • +3
Zlatan Stipišić Gibonni Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX