ZAVIDNA FIGURA

Giulianova supruga Kristina izgleda zanosno: Vrsna plesačica i sama je bila u glazbenim vodama

03.07.2024 u 14:13

Bionic
Reading

Jedan od ponajboljih vokalista u Hrvatskoj i regiji osim po brojnim hitovima i uspješnom karijerom može se pohvaliti sa idiličnim obiteljskim životom i jednim od najdugovjenčnijih brakova na sceni. Životnu sreću dijeli sa svojim Kristinom i to već 22 godine s kojom je dobio sina Marka

Kristina Đanić plijenila je poglede u hotelu Le Meridien Lav na njihovom tradicionalnom partyju za početak ljetne sezone. I dalje ima fantastičnu liniju koju je istaknula u dugoj zlatnoj haljini s golim ramenima.

Dobro raspoložena Kristina rado je pozirala pred kamerama fotografa, a mnogi su komentirali kako uopće ne stari budući da izgleda kao u vrijeme svog aktivnog plesanja u čuvenoj plesnoj skupini Tihane Škrinjarić.

I danas je vezana uz svoju ljubav budući da radi kao plesna pedagoginja i koreografkinja. Suprug Giuliano je svojedobno otkrio da, premda mu je supruga vrsna plesačica, on ima 'dvije lijeve noge' te da od nje tu vještinu nikad nije uspio savladati.

  • +3
Giuliano i Kristina Đanić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Upoznali su se na projektu na kojem su oboje surađivali. Vjenčali su se u crkvi Sv. Lovre u Stobreču 2002. godine, a ubrzo su dobili i sina Marka. Prije nekoliko godina supružnici su se okušali i u turizmu kad su otvorili beach bar u Podstrani, no od toga su odustali nakon četiri godine. Pjevač je ranije na temu tajne sretnog braka rekao: 'I kad misliš da si u pravu, žena će biti u pravu. Mislim da je to sve stvar volje za kompromisom.’

Inače, mnogi se sjećaju da se Kristina okušala u pjevačkim vodama te da je 1996. s grupom Neki to vole vruće snimila spot za pjesmu 'Opasan plan'. Uz glazbu, je imala i glumačkih ambicija pa je 2010. u seriji 'Najbolje godine' glumila instruktoricu aerobika. Tada je pričala kako je pjevač ponosan na nju i da ju je ohrabrivao u tome da se okuša kao glumica.

Izvor: Društvene mreže