BUDI NOSTALGIJU

Glumci iz kultne serije 'Melrose Place' ponovo na okupu, poznat je i razlog susreta

31.07.2024 u 15:29

Bionic
Reading

Devedesete godine prošlog stoljeća mnogi pamte i po televizijskoj uspješnici američkog producenta Aarona Spellinga. Jedna od najpoznatijih tinejdžerskih sapunica s emitiranjem je krenula u srpnju 1992. godine kao nastavak tada ultra popularnog 'Beverly Hillsa 90120'. Prikazivala se čak sedam sezona, dio ekipe 'Melrose Placea' ovih dana je imao povod za ponovni susret nakon dugo godina

Protagonisti intrigantnih zapleta serije koje se prikazivala od 1992. do 1999. godine, Daphne Zuniga, Courtney Thorne-Smith, Laura Leighton i Grant Show pozirali su zajedno i time se pohvalili na Instagramu na oduševljenje brojnih obožavatelja diljem svijeta.

Povod za okupljanje je poseban

Dobro raspoložena glumačka ekipa izgledala je sjajno, a povod okupljanja bio je. Naime, glumice od kojih su dvije navodno uključene u snimanje novih nastavaka serije u bi trebala sudjelovati i Heather Locklear, pozvale su svog kolegu Granta u njihov podcast 'Still The Place'. Bio im je bio prvi gost, a našli nakon više od tri desetljeća i prisjetili se dana kada su snimali seriju koja je u kratkom vremenu postala jedna od omiljenih.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Nova epizoda Still the Place je vani! Grant Show nam je došao na razgovor i bilo je jako zabavno! Slušajte ovotjedni podcast s našim prvim gostom', poručila je Laura na svom profilu na Instagramu.

Podsjetimo, ranije je bilo pokušaja da se kultna serija vrati na male ekrane. Godine 2009 je napravljena seriju u kojoj su su bili novi likovi, dvadesetgodišnjaci koji žive u poznatom kompleksu no ta glumačka postava nije bila ni približno uspješna kao originalna te je serija ukinuta nakon samo jedne sezone.

>> Sjećate li se zvijezde 'Melrose Placea'? 90-ih su za njim uzdisale žene, a evo kako danas izgleda Andrew Shue <<

Courtney, Daphne i Grant bili su originalni članovi glavne postave serije. Laura je najprije imala gostujuću ulogu u prvoj sezoni, te ju je ponovila u drugoj, a tek je u trećoj postala dio glavne postave. Courtney je utjelovila Alison Parker i to kroz pet sezona, a Daphne se pojavljivala kao Jo Reynolds kroz četvrtu sezonu. Grant je glumio Jakea Hansona, koji je imao povremenu romansu s Jo.