omiljeni likovi

Glumci kultne serije 'Melrose Place' na okupu; pogledajte kako danas izgledaju

18.09.2024 u 14:08

Bionic
Reading

Na ružičastom tepihu događaja '90's Con Florida' pojavile su se zvijezde kultne serije 90-ih, Daphne Zuniga, Laura Leighton, Grant Show i Josie Bissett. Prošetali su stazom sjećanja prepričavajući dogovodštine sa snimanja jedne od najpoznatijih tinejdžerskih sapunica

Vesela glumačka ekipa osvrnula se na svoje omiljene scene u podcastu Still The Place rewatch podcast te je Daphne Zuniga (61) otkrila da su ona i Laura Leighton (56) i Courtney Thorne-Smith, izbrojale poljupce sa svojim bivšim muškim kolegama, Grantom Showom (62) i Andrewom Shueom te scene u kojima su se pojavili bez majice.

'Smiješne činjenice su da je Grant postigao visoki broj kadrova bez majice, a ima i najveći broj poljubaca', ispričala je Zuniga. Što se tiče njihovih najupečatljivijih scena, Leighton je priznala da je 'teško reći' koja se uzdiže iznad ostalih.

'Svi smo puno međusobno razgovarali. Ponekad su sjećanja na scene snimanja vezane uz scene s kojima smo ih snimali. Bilo je puno scena kad smo se jako smijali. Ne sjećam se baš toliko scena, ali se sjećam iskustva koje sam stekla', izjavila je glumica. 'Ne možemo smisliti ništa bolje nego da se vratimo zajedno i uskoro ispričamo novu priču', smatra Laura Leighton.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Ja imam puno scena snimljenih s Grantom', kroz smijeh je dodala Zuniga. 'Poljubio mi je nožne prste. To se dogodilo! Ne sjećam se puno toga. To je selektivno pamćenje', rekla je.

Likovi hit serije

'Melrose Place' je producirao jedan od najuspješnijih autora, Aaron Spelling, a serija se emitirala sedam sezona. Obilovala je napetim zapletima, ljubavnim uspjesima i neuspjesima stanara stambenog kompleksa u ulici 4616 Melrose Place u West Hollywoodu.

Marcia Cross, Heather Locklear, Doug Savant također su bili dio glumačke postave serije. Zvijezde poput Lise Rinne, Jacka Wagnera, Roba Estesa, Kelly Rutherford i Alysse Milano također su se pojavljivale tijekom emitiranja serije.