iznenadila pratitelje

Glumica Katarina Baban pozirala s dečkom kojeg ne pokazuje često: Išli su skupa u srednju, razdvojili se pa opet pronašli

27.02.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Katarina Baban, koju publika pamti po brojnim ulogama u serijama, u dugogodišnjoj je vezi sa samozatajnim Igorom Subotićem. Zaljubljeni golupčići objavili su rijetku zajedničku fotografiju otkrivši gdje su proveli protekli vikend

Glumica, ali i modna dizajnerica Katarina Baban tu i tamo svojim pratiteljima pokaže svoju intimnu stranu i nježne trenutke koje provodi s dečkom, diplomiranim kineziologom. Protekli vikend uživali su na Bledu, a sve se može vidjeti na njezinom Instagramu.

Osječanka je svojedobno otkrila da ih je karantena dodatno zbližila te koliko joj je dečko pomagao u pandemiji prilikom fotografiranja njezinih modnih kreacija. Riječ je o suđenoj ljubavi jer su se upoznali u srednjoj školi. Nakon mature su se razišli, no ponovno su započeli vezu 2015. godine.

'Uvijek sam mislila da je Igor puno romantičniji od mene. Prije bih govorila da uopće nisam romantična, ali tijekom godina shvatila sam, koliko god se tome opirala, da ipak jesam romantik u duši. Oboje smo romantični, on je rođen u horoskopskom znaku Riba, a ja u Blizancima. Kada se pročita horoskop, najčešće piše da je to grozna kombinacija, ali mi smo najbolji dokaz da to nije istina', ispričala je jednom prilikom za Večernji list.

  • +3
Katarina Baban Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Tada je otkrila da ona i njezin voljeni vole otići u dobar restoran, u kino ili šetnju, ali nisu noćne ptice i ne vole izlaske. Dodala je i da, otkako su zajedno, 'nema potrebu izlaziti jer slobodno vrijeme želi provesti sa svojim Igorom' i da joj ne treba nitko drugi.