nema srdačnosti

Govor tijela otkriva: Čini se da Victoria Beckham ipak nije spremna prihvatiti snahu

14.04.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Stručnjakinja za govor tijela otkrila je da najnovija fotografija Beckhamovih puno otkriva o odnosu Victorije i Nicole Peltz. I dok Nicola grli svekrvu trudeći se odati dojam da u obitelji vlada pozitivna atmosfera, Victoria rukom stvara barijeru

Malo se vole pa se malo ne vole... To je taj začarani krug odnosa između Victorije Beckham i Nicole Peltz. Iako su obje tvrdile da svađe nije ni bilo te da su u dobrim odnosima, činjenica je da po svemu što su pokazale sigurno imamo razloga da mislimo da nisu baš u najboljim obiteljskim odnosima.

Obitelj Beckham uvijek se držala zajedno te su nebrojeno puta tvrdili da je obitelj uvijek prioritet. Okupljaju se za sve bitne događaje pa su se tako okupili i ovog Uskrsa, a to su zabilježili i obiteljskom fotografijom.

Ipak, s obiteljske fotografije da se iščitati, ako je suditi po govoru tijela, da Nicola i Victoria nisu u tako dobrim odnosima kao što pričaju.

Victoria Beckham i supruga njezina najstarijeg sina Nicola Peltz i dalje su se držale na maloj udaljenosti jedna od druge. I dok je Nicola zagrlila svekrvu, ova poznata svekrva nije uzvratila zagrljaj što pokazuje da među njima ne postoji srdačnost i povezanost.

'Victoria je ostavila jednu ravnu ruku između sebe i Nicole, što stvara učinak barijere', komentirala je jedna stručnjakinja za govor tijela te tako potvrdila sumnju u narušen odnos majke i supruge Brooklyna Beckhama.

Brooklyn je podijelio obiteljsku sliku na Instagramu napisavši: 'Jako vas volim' te označio članove obitelji, uključujući i najmlađu sestru Harper Seven koja još nema vlastiti Instagram profil.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Ben Eade / Goff Photos / Profimedia