predvodnik top ljestvica

Grše 'rasturio' konkurenciju: Hrvati slušaju samo njegove pjesme

26.06.2024 u 17:21

Bionic
Reading

Glazbenik iz Trilja stvarno se iskazao, a posljednjih par dana njegovi hitovi toliko su slušani da su 'pomeli' konkurenciju i zauzeli prva mjesta na cijenjenim top ljestvicama

Iako trep nije svačija 'šalica čaja', čini se da glazbenik iz Trilja nema konkurenciju. Njegove su pjesme zavladale top ljestvicama, a cijenjena stranica Billboard izvijestila je da je upravo Grše najslušaniji glazbenik u Hrvatskoj.

Na Billboardovoj ljestvici 10 najslušanijih pjesama iz Hrvatske nalazi se čak pet pjesama koje potpisuje ovaj ambiciozni glazbenik, a zauzeti čak 50% ljestvice nije mala stvar...

Na devetom se mjestu nalazi njegov prošlogodišnji ljetni hit 'Mamma mia', a na osmom suradnja 'Tokyo Drift' s Mimi Mercedes. Na visokom četvrtom mjestu je pjesma 'Mangia Pasta' koju je Grše napravio s glazbenikom Pekijem iz Drniša, a na trećem mjestu je duet 'Fantazija' s Miach. Pjesma koja je na prvom mjestu je 'Forza' koju je u dva tjedna pogledalo više od 3,3 milijuna gledatelja na YouTubeu.

'Grše preuzeo scenu,stavio Hrvatsku i Dalmaciju na mapu,obara sve moguće rekorde u Hrvatskoj,label raste,gura nove i mlade artiste...muzika i spotovi next level a ovo je tek početak i samo nebo je granica...Grše brate svaka čast zaslužio si ovo', napisao je jedan obožavatelj ispod spota istaknuvši koliku moć Grše ima na hrvatskoj glazbenoj sceni u posljednje vrijeme.

'Još jednom se penjemo na sami vrh, najslušanija pisma u Hrvatskoj ovaj tjedan', napisao je Grše na Instagramu pohvalivši se velikim uspjehom.

Na drugo mjestu ljestvice popeo se duet 'Ankaran' koji potpisuju Hiljson Mandela i Biba.

Grše Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL
sve osim nogometa

Učitavanje...