GUŠTAJU U AMERICI

Gvardiol i Kovačić na bazenu: Isklesanim tijelima oduševili obožavateljice

02.08.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Naši Vatreni, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić borave u SAD-u, gdje se nalaze na pripremama Manchester Cityja. Za boravka u Orlandu, iskoristili su slobodan dan guštajući u bazenu u kojem su pronašli spas od visokih temperatura

Poznati engleski nogometni klub i naš reprezentativac Joško Gvardiol u zajedničkoj objavi pokazali su svima što rade na Floridi u slobodno vrijeme. Prizori Gvardiola u kupaćim hlačicama, razveselili su brojne obožavateljice.

Kakav skok u vodu

Može se vidjeti i snimka kako nogometaši vježbaju, a naš Joško skače na glavu u bazen. U jednoj od objava vide se i drugi nogometaši, pa je tako podijeljena i Kovačićeva fotografija.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Često su 'u paketu'

Inače, Joško i Mateo Kovačić stalno se druže otkako su prošle godine postali suigrači. Manchester City je ranije objavio video naših nogometaša koji su posjetili poljski restoran, gdje su im spravljali hrvatska jela. Gvadriol i Kovačić skupa gostuju na raznim klupskim podcastima u kojima pričaju o boravku u Manchesteru, slobodnom vremenu, odgovaraju na pitanja pratitelja...

>> Kako li je samo Mateo Kovačić nahvalio Joška Gvardiola <<

OBRANILI NASLOV PRVAKA

Fešta u Manchesteru: Mateo Kovačić poveo Izabel, Joško Gvardiol stigao sam

Pogledaj galeriju

Inače, Gvardiol je ranije s prijateljima posjetio New York i Miami, a prije odlaska u Ameriku, dio ljeta proveo u Dalmaciji. Njegove objave na društvenim mrežama pokazale su koliko gušta u svakom trenutku odmora prije povratka na teren. Kovačić je nedavno pokazao kako ljetuje na Jadranu sa svojom lijepom suprugom koja se pak pohvalila trudničkim trbuščićem.

  • +8
Joško Gvardiol na plaži u Novigradu Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL