AGA VS. BEG

Hoće li Boran-aga zasjeniti Bali-bega?

31.12.2012 u 13:09

Bionic
Reading

Prvog dana nove godine kreće s emitiranjem serija 'Sila' na Novoj TV. U njoj glavnu ulogu age Borana tumači nekadašnji viceprvak Best World Modela, Mehmet Akif Alakurt koji je prijatelj turskog Brad Pitta. Buraka također krasi ista titula; hoće li ga zasjeniti junak nove serije 'Sila'?

Novi miljenik gledateljica Boran aga u privatnom životu se druži s turskim Brad Pittom, odnosno glumcem Kivancom Tatlitungom kojeg hrvatska publika poznaje iz serija 'Strasti Orijenta', 'Gumuš' te 'Bijeg'.

Osim što zajedno ispijaju kavu Mehmet i Kivanc dijele još jednu zajedničku stvar, naime i jedan i drugi su postali Best model Turske, Mehmet 2001., a Kivanc godinu kasnije. Mehmet Akif Alakurt je model i glumac rođen 23. srpnja 1979. u Istanbulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je tada odabrao karijeru modela.

Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001., a iste je godine na svjetskom natjecanju modela bio viceprvak. U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji 'Kirik Ayna'. Kao dječak sanjao je da će postati pilot, a omiljeni klub mu je Bešiktaš.

Kao i njegov kolega Kivancšarmantni Mehmet je visok 190 centimetara. Glumac u popularnoj seriji 'Sila' tumači vladara plemena koji ulazi u brak sa Silom (Cansu Dere). Serija je u Turskoj bila popularnija od 'Asi' koja se prikazivala u isto vrijeme, a snimala se u gradu na jugoistoku Turske Mardinu koji je poznat po arapskoj kulturi. Scenarij 'Sile' potpisuje scenaristica serije 'Gumuš'.
Pitanje je hoće li ovaj zgodni aga uspjeti zasjeniti Buraka Ozcivita