BELLA CRUISE

Hoće li zbog 16-godišnje Sunday Rose Nicole Kidman obnoviti vezu s otuđenom kćeri

24.10.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Starija kći Nicole Kidman i Keitha Urbana, Sunday Rose, upravo je otvorila svoj Instagram profil te ušla u svijet društvenih mreža. Kao što smo već naučili, društvene mreže imaju golem utjecaj u društvu, a 'lajk po lajk' često može znači i početak prijateljstva

16-godišnja kći Nicole Kidman pokazala je svoje interese i otkrila u kojem smjeru želi razvijati svoju karijeru. Sunday Rose odlučno je prošetala noseći reviju brenda Miu Miu u Parizu, pokazala svoj talent, ali i dala naznaku da je čeka ozbiljna karijera. Sa 16 godina Sunday Rose pokazala je da je spremna zaploviti morima mode, a dobila je i veliku podršku.

'Samoj sebi sam morala reći da je dosta. Bilo je povuci-potegni i više je nisam željela kočiti', rekla je Nicole Kidman otkrivši kako zna da je njena kćer oduvijek željela biti manekenka.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Želju za ulogom manekenke ostvario joj je brend Miu Miu, brend koji se uzdigao iz pepela te proizveo nekoliko komada koji su postali apsolutni must-have!

Sunday Rose spremna pokoriti svijet mode

Modni angažman svoje 16-godišnje nasljednice ponosna je majka obilježila objavom storyja na Instagramu, podijelivši fotografiju kćeri s revije, pritom ne krijući ponos. Svojim manekenskim debijem pohvalila se i 16-godišnjakinja, a tom je prilikom otvorila i vlastiti Instagram profil!

Na Instagramu još uvijek ne prati nikog, no njezin broj pratitelja već je velik, a među njima se nalaze i majka, ali i polusestra.

Naime, iako nema kontakt s majkom, 31-godišnja Bella Cruise podržala je mlađu polusestru nakon nedavnog uspjeha. Svoju je podršku izrazila tako što je lajkala nedjeljnu objavu na Instagramu koja prikazuje njezin debi kao model na reviji Miu Miu proljeće/ljeto 2025.

prozirna haljina

Nicole Kidman nadmašila samu sebe: U haljini dubokog dekoltea istaknula zanosnu figuru

Pogledaj galeriju