najveća podrška

I ona je stigla u Katar: Lijepa Lorena u odlučujućim trenucima čvrsto stoji uz brata Joška Gvardiola

17.12.2022 u 13:46

Bionic
Reading

Nogometaš o kojem se na ovogodišnjem prvenstvu daleko najviše pričalo je Joško Gvardiol. Već od početka prvenstva mnoge je zanimalo sve o Jošku, a rijetko kome su promaknule i njegove lijepe sestre. Nakon što se na kratko vratila u Hrvatsku, Lorena Gvardiol ponovno je sletjela u Katar gdje će brata bodriti na putu do bronce

Na samom početku prvenstva bilo je jasno kako Joško Gvardiol ima podršku za poželjeti. Na tribinama je bila čitava njegova obitelj, a upravo je majci Sanji pohitao u zagrljaj nakon utakmice s Belgijom. Podršku su mu pružale i sestre Franka i Lorena, koje su u rekordom roku postale hit na društvenim mrežama.

Ubrzo nakon toga Franka i Lorena vratile su se u Lijepu našu, a brata nastavile gledati preko malih ekrana te mu pružati podršku i putem društvenih mreža. Lorena je tako skoknula i do Samobora gdje je uživala u adventskom ozračju, a sada je došao trenutak da ponovno otputuje u Katar ondje još jednom svom bratu da najveću podršku, bez obzira na rezultat.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju nastalu u večeri uoči utakmice, a na njoj lijepa Lorena s osmjehom na licu promatra svjetla luke u Dohi. U opisu fotografije nije ništa napisala, tek je dodala emotikon sa zvjezdanim nebom.

Kako god, nema sumnje da će danas s tribina biti jedna od Joškovih najvatrenijih navijačica, a on će, kao i do sada, dati sve od sebe na terenu.

Inače, Joškove dvije starije sestre, 25-godišnja Lorena i 23-godišnja Franka, uz oca Tihomira i majku Sanju, njegova su najveća podrška. Obje sestre Gvardiol su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a Franka trenira rukomet.

  • +10
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX