uživanje s djecom

Idilično imanje: Pogledajte vilu u kojoj ljetuju princ William i Kate Middleton

10.08.2023 u 19:10

Bionic
Reading

Anmer Hall raskošno je imanje koje su princ William i Kate Middleton dobili kao svadbeni dar od pokojne kraljice Elizabete II.

Princ William i Kate Middleton prošlu godinu proveli su uživajući s djecom u novom domu, raskošnom Adelaide Cottageu u Windsoru, a ovo ljeto kao destinaciju za odmor birali su svoj drugi dom - idilični Anmer Hall u Sandringhamu.

Zanimanja princeza i kraljica Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

Princ i princeza od Walesa tradicionalno koriste ovu rezidenciju za praznike, uživajući u pitoresknom okruženju prirode i sela, s posebnom pogodnosti vrhunske izolacije od znatiželjnih pogleda javnosti.

Ovaj predivan posjed smješten je u Norfolku na imanju Sandringham, a dobili su ga kao vjenčani dar 2011. godine od pokojne kraljice Elizabete II.

  • +4
Anmer Hall - imanje princa Williama i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Joan Wakeham / Shutterstock Editorial / Profimedia

U doba pandemije, obitelj je ondje provodila većinu vremena, obavljajući svoje poslovne obaveze putem interneta te školujući svoju djecu kod kuće, u mirnom okruženju prirode i sela.

Kako bi imali što više privatnosti, još 2013. godine odlučili su izgraditi najmoderniji sustav zaštite kombinacijom čelične ograde obogaćene raskošnim drvećem, koja im je pružala toliko traženi potpuni mir.

Kada je riječ o unutrašnjosti, ovo velebnom zdanje sastoji se od deset spavaćih soba u čiju je renovaciju uloženo oko 1,5 milijuna funti. Tada je posjed obogaćen modernim prilazom, zimskim vrtom i teniskim terenom.

  • +12
Kate Middleton i Princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Sama kuća izgrađena je još 1802. godine te se može pohvaliti gotovo netaknutim potkrovljem i antiknim prozorima koji svemu daju dodatnu čar.

Osim što ondje svake godine provode barem dio ljetovanja, ovaj princ William i Kate Middleton ondje redovito slave rođendane sa svojom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom te članovima najuže obitelji i prijatelja.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju