DNEVNI IZLAZAK

Iva Šarić Leko: 'Nikad osmijeh ne treba skidati s lica'

22.05.2018 u 10:45

Bionic
Reading

Bivša manekenka uvijek je nasmijana, dobro raspoložena i - odlično izgleda. Kako i ne bi kada ju redovito nasmijavaju i zabavljaju njezina dva sina Carlos i Leon. Iva Šarić Leko nakratko ih je ostavila da bi došla na druženje i predstavljanje nove kolekcije popularnog brenda naočala. Za tportal je otkrila tajnu svog dobrog izgleda

Iva Šarić Leko pojavila se u najromantičnijem izdanju do sad, plisiranoj žutoj Self-Portrait haljini s cvjetnim uzorkom, volanima i hit detaljem golih ramena brenda.

'Ne izlazim često nego samo da bih podržala nekoga s kim usko surađujem ili ako netko od prijatelja ima kakvu promociju. Posvećena sam onome što najviše volim, svojoj djeci', rekla nam je lijepa Zagrepčanka koja je završila je stručni studij Poslovne ekonomije i financije te je specijalizirala komunikacijski menadžment.

Upravo su sinovi Carlos i Leon koje je dobila u braku s nogometašem Jerkom Lekom, razlog zadovoljstva kojim zrači. 'Ne treba nikad skidati osmijeh s lica. Pozitivna sam osoba koja obožava život. U svakoj situaciji nalazim nešto pozitivno i za to se držim do kraja', poručila je.

Tajna njezinog sve boljeg izgleda, kaže, je u godinama. 'Valjda to s godinama dođe. Ali svakako me djeca čine takvom', otkriva Iva koja surađuje s međunarodnom agencijom za nekretnine, a prima i angažmane vezane uz modeling. Svoju dobru liniju duguje i višegodišnjom bavljenjem pilatesom te jogi koju vježba kod kuće kada ima slobodnog vremena.

  • +23
Iva Šarić Leko Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Na predstavljanju nove kolekcije Izipizi naočala osim Ive Šarić Leko bili su Marijana Batinić, Nataša Janjić, Petra Kurtela, Ivana Ergić, Tihana Harapin Zalepugin i mnoge druge poznate dame.

  • +3
Predstavljanje nove kolekcije naočala Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH