prvi put progovorila

Iva Šarić o sinu Adrianu kojeg je dobila s Brunom Petkovićem: 'Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim'

22.06.2021 u 19:00

Bionic
Reading

Manekenka i televizijska voditeljica samo dva i pol mjeseca nakon porođaja stala pred fotoobjektiv kako bi odradila snimanju jedne kampanje. Njoj i nogometašu ovo prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina. Opisala je kako izgledaju njezini majčinski dani s trojicom sinova

'Budući sam prije dva i pol mjeseca rodila, kažem Antoniju da me sad dignuo s porodiljnog, prisilno, ali sam u principu cijelo vrijeme doma s bebom i sa svojim dečkima, ovo je bila iznimna situacija, mislim da će do jeseni tako ostati', izjavila je Iva Leko za InMagazin Nove TV.

'Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako smo dobar tim', ispričala je.

Podsjetimo, s ocem dječaka Adriana, nogometašem Brunom Petkovićem u ljubavnoj romansi je od 2019. S bivšim suprugom Jerkom Lekom s kojim ima sinove Carlosa i Leona, ostala je u dobrim odnosima. 'To će nas cijeli život povezivati. U interesu djece uvijek ćemo biti u dobrim odnosima', rekla je Šarić ranije.

  • +4
Iva Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX