RATNICA KAMALA

Izbori su riješeni: Taylor Swift odabrala stranu i swiftiejima jasno rekla za koga da glasaju

11.09.2024 u 07:59

Bionic
Reading

Nakon što je prije četiri godine, na tadašnjim izborima za američkog predsjednika, podržala Joea Bidena, pjevačica Taylor Swift nastavila je svoj niz kojim svojim obožavateljima zapravo govori za koga moraju glasati. Nakon sinoćnje debate Kamale Harris i Donalda Trumpa, Taylor je izabrala - Kamalu

Samo nekoliko trenutaka nakon što je završila predsjednička debata između Kamale Harris i Donalda Trumpa, Taylor Swift oglasila se na svom Instagram profilu. Zanimljivo je da se tako nije oglasila kada je, zbog straha od terorističkih napada, odgođeno čak tri njezina koncerta u Beču.

Kako stoji u njezinoj objavi, pjevačica je 'provela istraživanje' i odabrala stranu. U podužoj objavi Swift je napisala:

'Kao i mnogi od vas, večeras sam gledala debatu. Ako već niste, sada je sjajno vrijeme da istražite problematiku i stavove koje ti kandidati zauzimaju o temama koje su vam najvažnije. Kao glasač, gledam i čitam sve što mogu o njihovim predloženim planovima za ovu zemlju.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Nedavno sam doznala da je AI napravio lažnu vijest u kojoj ja lažno podržavam predsjedničku utrku Donalda Trumpa i to je on objavio na svojoj stranici. To je doista pojačalo moje strahove u vezi s umjetnom inteligencijom i opasnostima širenja dezinformacija. Dovelo me sve do zaključka da moram biti vrlo transparentna o svojim stvarnim planovima za ove izbore kao birač. Najjednostavniji način za borbu protiv dezinformacija je istina.

Na predsjedničkim izborima 2024. svoj ću glas dati za Kamalu Harris i Tima Walza. Glasam za Kamalu jer se ona bori za prava i stvari za koje vjerujem da trebaju ratnika koji će ih braniti. Mislim da je ona čvrsta i nadareni vođa i vjerujem da možemo postići puno više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne kaos. Bila sam jako ohrabrena i impresionirana njezinim odabirom Tima Walza koji se desetljećima zalaže za LGBTQ+ prava, IVF i pravo žene na vlastito tijelo.

Napravila sam svoje istraživanje i donijela odluku. Vaše je istraživanje i izbor na vama. Također želim reći, posebno onima koji prvi puta glasaju: Upamtite da morate biti registrirani da bi glasali! Također, smatram da je puno lakše glasati ranije. Stavit ću poveznicu gdje se registrirati, kao i datume ranog glasanja u svom storyju.'

EVO TKO JE SVE BIO

Slavne face napunile tribine na US Openu: Taylor Swift nije skidala ruke s Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju

Znakovit potpis

Uz ovu podužu objavu Taylor je stavila svoju fotografiju na kojoj pozira s mezimicom - mačkom i potpisala se kao Childless Cat Lady (mačkarica bez djece), što je referenca na svojedobne izjave potpredsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, J.D. Vancea. On je rekao kako 'Amerikom upravljaju mačkarice bez djece koje su nesretne zbog svojih života i izbora koje su donijele i zbog toga žele i ostatak zemlje učiniti nesretnim.'

Nije trebalo dugo da se užare društvene mreže i da uz Taylor Swift, ali i uz Kamalu Harris stanu swiftieji, obožavatelji Taylor Swift.

CVJETNI UZORAK

Počela je sezona vjenčanja, a ovo je najsavršenija haljina koju možete odjenuti

Pogledaj galeriju

'Mačkarice bez djece ujedinite se', širi se društvenim mrežama. Inače, objavu Taylor Swift, na kojoj je stavila zabranu komentiranja, u samo dva sata lajkalo je gotovo 5 milijuna ljudi, zbog čega se njezini obožavatelji šale kako su 'izbori riješeni', kao i da je 'Trump službeno izgubio izbore'.

Lajkom su je podržale i brojne zvijezde, među kojima su se našle Jennifer Aniston, Blake Lively, Demi Lovato, Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend, Lupita Nyong'o, Kristin Davis, Selena Gomez, Suki Waterhouse, Karlie Kloss, Olivia Wilde, Jennifer Garner, Michelle Pfeiffer, Lady Gaga, Kerry Washington, Mandy Moore, Ellen DeGeneres, Quinta Brunson, Katie Holmes i mnogi drugi.