kakva preslatkoća

Jaman Ali iz 'Divljeg srca' raspametio fanove nježnim prizorima

25.08.2024 u 22:00

Bionic
Reading

Hit serija na Novoj TV vskog dana iznenađuje gledatelje s brojnim neočekivanim napetostima. Nove epizode donose još više intriga, a u središtu radnje je Halit Ozgur Sari u ulozi Jaman Alija, izravnog, i osjećajnog mladića koji je otet od svoje obitelji odrastao na ulici te je veći dio života proveo kao beskućnik

Halit Ozgur Sari jedno je od najistaknutijih imena turske televizijske scene, a miljenik publike postao je zahvaljujući svojoj karizmi i talentu. Zaludio je obožavateljice diljem svoje zemlje, a za njim uzdišu i mnoge djevojke u više od 40 zemalja u kojima se prikazuje serija i koje ga prate u ulozi Jamana Alija.

Mnoge zanima i što se s njim događa u privatnom životu. Koliko je poznato, trenutno je slobodan, a prošle godine šuškalo se da ljubi upravo svoju kolegicu iz serije 'Divlje srce', Simay Barlas koja glumi njegovu djevojku Ruju.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Duhovita poruka televizijske mame

No sada je obznanio da je njegovo srce osvojilo štene pasmine Maltipoo s kojim je pozirao i rastopio mnoga srca. U komentarima mu se javila Dolunay Soysert, koja u 'Divljem srcu glumi Jaman Alijevu majku, Neslihan. 'Donesi mi unuče', našalila se. 

Kako je Halit izjavio ranije, kada je prvi put pročitao scenarij za seriju rekao je da je znao da je pronašao nešto posebno. Osim te uloge, gledatelji ga pamte i po ulozi Kadira, iz serije 'Snaga obitelji'.

Inače, njegova karijera započela je na neobičan način. Studirao je ekonomiju, no ubrzo je shvatio da ga srce vuče prema glumi. Hrabra odluka dovela ga je do glumačkih radionica gdje je otkrio svoj pravi talent.

  • +2
Halit Ozgur Sari Izvor: Licencirane fotografije / Autor: enes kupcu