ZAHVALNA ŠTO GA IMA

Javni izljev ljubavi supruge Richarda Gerea: 'Uz tebe je moj život bolji'

03.09.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Holivudski glumac Richard Gere i njegova 34 godine mlađa supruga Alejandra Silva trenutno su u Veneciji gdje je u tijeku 81. filmski festival, a tamo je ovaj 'američki žigolo' proslavio i svoj 75. rođendan. Tim povodom, emotivnom objavom na Instagramu, oglasila se i njegova voljena Alejandra

Posljednjeg dana mjeseca kolovoza, 31. kolovoza, poznati 'američki žigolo' Richard Gere proslavio je svoj 75. rođendan i to u Veneciji, gdje trenutno, povodom 81. filmskog festivala, boravi s najstarijim sinom Homerom i suprugom Alejandrom Silvom.

A upravo je 34 godine mlađa španjolska ljepotica svom suprugu putem Instagrama i javno poželjela sretan rođendan. Zajedničkom fotografijom, koju je snimio profesionalni fotograf, Alejandra je obilježila Gereov rođendan i poručila mu:

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Sretan rođendan ljubavi mog života! Nakon nevjerojatnih 11 zajedničkih godina i dalje se osjećam kao onog prvog dana kada smo se sreli. Putovanje koje smo dijelili, prekrasna obitelj koju smo izgradili i uspomene koje smo stvorili više su nego što sam ikada mogla sanjati. Uz tebe je moj život bolji u svakom pogledu i jako sam zahvalna što te imam uz sebe. Za još mnogo godina zajedničke ljubavi, smijeha i sreće. S puno ljubavi, Ale.'

  • +6
Richard Gere sa sinom Homerom Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nije trebalo dugo da se ispod objave krenu nizati rođendanske čestitke i dobre želje za slavnog holivudskog glumca, koji je na ovogodišnjem amfAR-u dobio i počasnu nagradu za inspiraciju.

  • +8
Richard Gere i Alejandra Gere Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, supružnici imaju dvojicu sinova, 5-godišnjeg Alexandera i godinu mlađeg Jamesa, dok iz prijašnjeg braka Alejandra ima 9-godišnjeg Alberta, a Gere 24-godišnjeg Homera.