SVE JOJ JE TEŠKO PALO

Jennifer Aniston osvrnula se na prošlost i teške gubitke s kojima se morala suočiti

07.10.2024 u 08:05

Bionic
Reading

Ona je jedna od najomiljenijih glumica na svijetu, ali vjerojatno i najveća ljubiteljica pasa u Hollywoodu. A upravo su je četveronožni ljubimci, čija je ponosna vlasnica još od kraja 90-ih, inspirirali da napiše dječju knjigu

Još samo nekoliko nas dana dijeli od izlaska prve, od četiri najavljene, dječje knjige iz pera holivudske miljenice Jennifer Aniston. 1. listopada svjetlo dana ugledat će knjiga 55-godišnje glumice u kojoj je glavna zvijezda pas Clydeo.

Inspiraciju za ime njezinog zvijezdi knjige pronašla je u svom psu, kojeg je i sama spasila, a koji se zvao Clyde, punog imena Clydeo Takes a Bite Out of Life.

U razgovoru za magazin People vlasnica dvaju pasa, uz spašenog Clydea, dom je pružila i napuštenom Lordu Chesterfieldu, Jennifer Aniston progovorila je o svojoj knjizi, ali i o svojim prvim psima koje je imala, Normanu i Dolly.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Oni su joj sve

Od Normana se oprostila 2011. godine, dok je Dolly uginula 2019. Pričajući o njima, Jennifer je postala emotivna, te je rekla: 'Čim ih spomenete, osjetim knedlu u grlu.'

Pričajući o Normanu, Aniston je otkrila i kako ga je prvi puta vidjela prije nekoliko desetljeća, kada se i on sam pojavio u seriji 'Prijatelji', koja je proslavila i samu Jennifer.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

'Norman je bio moj prvi. I to je zapravo bila samo slučajnost. Pojavio se u sceni s Joeyjem i Chandlerom u 'Prijateljima' kada su bebu Bena ostavili u autobusu', prisjetila se Jennifer Aniston. Riječ je o šestoj epizodi druge sezone, pod nazivom 'The One With the Baby on the Bus', emitirana 1995. godine.

'Trčali su ulicama i naletjeli na šetača pasa koji je vodio sve te pse. Norman je bio jedan od njih, a ja sam se jednostavno zaljubila.'

Odluka života

Prisjetila se potom i razgovora s trenerom pasa na setu, koji joj je rekao kako ga neće angažirati jer i ne sluša pretjerano, na što je ona kroz šalu rekla da će ga onda ona uzeti kući.

'I onda su mi na to odgovorili: 'Apsolutno!' Tada sam zastala i upitala se je li mi takvo što potrebno, a onda sam shvatila da je to to. Postala sam opsjednuta psima i time kako te uveseljavaju. Dovelo me do toga da bi danas spasila svu štenad iz skloništa diljem svijeta.'

Upravo zbog svega toga odlučila je osnovati The Clydeo Fund, kako bi pomogla organizacijama koji spašavaju životinja diljem svijeta, a koji pate od nedostatka infrastrukture i financiranja.