29. studenog

Jonathan se vraćaju u Sax

24.09.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Zagreb, klub Sax // petak, 29. studenog 2024.

Riječki bend Jonathan zakazuje koncert u zagrebačkom klubu Sax u petak 29. studenog 2024.

Jonathan se vraćaju u klub u Palmotićevoj, prostor koji su do sada više puta rasprodavali. Nakon što su kraj ljeta obilježili s nastupima u Šibeniku, Makarskoj i rasprodanim koncertom na domaćem terenu u Rijeci u MMSU na zatvaranju Vrisak festivala, ove jeseni će u Zagrebu održati intiman koncert.

Jonathan - Sometimes (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Novi susret sa zagrebačkom publikom bit će prilika za još jednom predstaviti hvaljeno izdanje ‘Everyone Else Is Ok’ objavljeno u ožujku ove godine. ‘Album je nastao kao odraz vrlo turbulentnog vremena u kojem živimo, i kao band i kao dio čovječanstva', poručuje Jonathan.

Bend je nedavno objavio i spot za singl ‘Sometimes' skinut s novog albuma. Materijal je ranije najavljen singlovima ‘Coming On Hard', ‘Darling', kao i ‘Falling', ‘Have It All', ‘One Minute'. Popisu pjesama je dodana ‘We Don’t Need' koja otvara album, te ‘Be Right Here', ‘Million', ‘Oh My God' i ‘Mirror' koja zaokružuje priču oko albuma.

Jonathan - Coming On Hard (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Dugoočekivani album ‘Everyone Else Is Ok' prvi je nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja ‘To Love / To Hold' iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. U međuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan bend, s osvojenom ‘Rock&Off' nagradom za najboljeg koncertnog izvođača i rasprodanim vinilnim reizdanjima starih albuma.

Prodaja ulaznica kreće od srijede 25. rujna od 9:00 sati po cijeni od 18 eura, a ta cijena će biti dostupna do 13. listopada. Dan nakon, od 14. listopada, cijena ulaznica će biti 20 eura. Kupiti se mogu u sustavu Eventim i na njihovim prodajnim mjestima.