EKSTRAVAGANTAN LOOK

Još jedna nepo beba: Ovo je sin Liama Gallaghera iz Oasisa i njegova je slika i prilika

17.09.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Lennon Gallagher, sin Liama Gallaghera, frontmena Oasisa te slavne glumice i pjevačice Patsy Kensit, nevjerojatno nalikuje svome ocu

I dok se tata Liam Gallagher priprema za povratničku turneju Oasisa, Lennon je s majkom Patsy Kensit posjetio londonski Tjedan mode te je izazvao veliku pozornost svojim novim izblajhanim lookom.

Najstariji sin kontroverznog rokera s mamom je uživao na modnoj reviji JW Andersona u Londonu, a njegov ekstravagantni stajling nije prošao nezapaženo.

25-godišnjak se pridružio brojnim zvijezdama prilikom predstavljanja nove kolekcije u Old Billingsgateu.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Lennon je bio ležerno odjeven u cool cvjetnu jaknu s kapuljačom, u kakvima smo viđali i njegovog oca, a upario ju je sa zelenim hlačama i tenisicama. Ovu su modnu reviju promatrale i drugi slavni uzvanici, poput Joea Alwyna, Michelle Dockery, Poppy Delevingne, Jamesa Blakea, Normani, bivše pjevačice benda Fifth Harmony...

Među poznatim uzvanicima bila je i Isobel Richmond, model i studentica mode s kojom je Lennon bio u vezi sve do veljače, a sada joj je društvo pravio influencer i model Daniel Millar.

Patsy i Lennon nedavno su predstavljeni i kao zaštitna lica nove kampanje Napapijri, nedugo nakon što su braća Gallagher potvrdila da su se okupili za nadolazeću turneju Oasisa.

Specifičan modni stil

  • +4
Lennon Gallagher Izvor: Profimedia / Autor: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fotografije iz kampanje prikazuju majku i sina kako poziraju u cool stajlinzima - uključujući jakne koje podsjećaju na one koje su Liam i stariji brat Noel nosili na vrhuncu brit popa.

Inače, Liam se vjenčao s Patsy 1997. u Londonu, a Lennon je rođen u rujnu 1999., godinu dana prije njihova razvoda.

Dečko slavnog prezimena njeguje specifičan modni stil, a nedavno je objasnio što za njega znači biti modna ikona.

'Za mene biti ikona u modi znači biti svoj. Radi se o tome da radite ono što stvarno volite i da to bude autentično. Možete voljeti različite stilove, ali njihovo miješanje i usklađivanje da biste ih učinili svojima ono je što nešto čini ikoničnim', rekao je tada.

Osim, Lennona, Liam ima sina Genea te kćeri Molly Moorish-Gallagher i Gemmu, koju je dobio iz veze s njujorškom novinarkom Lisom Ghorbani.