uživa 'kod nas'

Još jedna zvijezda stigla u Dubrovnik, ovaj put je riječ o slavnom sportašu

03.07.2024 u 10:35

Bionic
Reading

Zadnjih nekoliko godina, dolazak slavnih osoba na jadransku obalu je u porastu, a svakog ljeta iznenade nas nova poznata lica. Ne kriju oduševljenje čistim morem, lijepim plažama i šarmantnim gradovima. Stigao je i slavni sportaš Norman Powell koji gušta s prijateljima na odmoru u Dalmaciji

Poznati NBA košarkaš Norman Powell, trenutno igrač Los Angeles Clippersa sa svojom svitom među ostalim je uživao u specijalitetima dubrovačkog restorana.

'Kakvo je zadovoljstvo bilo ugostiti NBA zvijezdu Normana Powella u ribljem restoranu Proto! Norman Powell, koji igra za Los Angeles Clipperse nakon šest sezona u Toronto Raptorsima i jedne u Portland Trail Blazersima, uživao je u našim ukusnim ribljim i mesnim specijalitetima', pohvalili su se na društvenim mrežama djelatnici poznatog restorana uz fotografiju s njim.

Dodali su i da su on i njegovi prijatelji imali su i 'uzbudljiv posjet prekrasnom otoku Lokrumu'.

Podsjećamo, u Dubrovniku je u zadnje vrijeme boravio i frontmen Metallice, James Hetfield, kao i španjolski nogometni trener i bivši nogometaš Josep Pep Guardiola koji je ondje bio sa svojom obitelji.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević