FANTASTIČNE FRANŠIZE

Jude Law ozbiljan je u vezi uloge čarobnjaka Dumbledorea

27.04.2017 u 17:20

Bionic
Reading

Jude Law utjelovit će čarobnjaka Dumbledorea u 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći 2', no prije nego što uzme čarobni štapić u ruke, 44-godišnji britanski glumac želi razgovarati s autoricom J. K. Rowling kako bi čuo njenu viziju tog poznatog lika

U sljedećem nastavku 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' imat ćemo priliku vidjeti kako će se u ulozi ravnatelja škole Hogwarts Albusa Dumbledorea snaći Jude Law. Njegovi prethodnici u toj ulozi dosad su bili pokojni Richard Harris, zatim sir Michael Gambon te mladi Toby Regbo.

Jude Law želi razgovarati s autoricom knjiga o Harryju Potteru J. K. Rowling kako bi što vjernije dočarao slavnog čarobnjaka Dumbledorea.

'Moje prvo odredište, nadam se, susret je s J. K. Rowling. Želim razgovarati s njom o tome tko je Dumbledore i kako ga ona vidi te saznati kakav je taj veliki čovjek bio kao mladić', kaže Jude Law.

'Jude Law nevjerojatno je talentiran glumac čijem se radu već dugo divim, i jedva čekam dobiti priliku raditi s njim. Siguran sam kako će savršeno utjeloviti sve neočekivane aspekte Albusa Dumbledorea', rekao je režiser David Yates.

Kao što vjerojatno već znate, uz Judea Lawa, u filmu 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći 2' glumit će Eddie Redmayne, Johnny Depp, Callum Turner i Zoe Kravitz, a radnja će se većinom odvijati u Parizu.

YouTube Autor: YouTube