channing i jenna

Kakva trakavica: Razišli su se prije šest godina i cijelo vrijeme borili oko novca

26.09.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Iako su se razišli prije šest godina, i već pronašli sreću u zagrljaju drugog, brak glumačkog para Jenne Dewan i Channinga Tatuma tek je sada i službeno raskinut

Čak šest godina čekali su Channing Tatum i Jenna Dewan da njihov razvod bude i službeno okončan. Iako su detalji brakorazvodne parnice tajni, Page Six je dobio na uvid sudske spise u kojima stoji kako su se obje strane pristale odreći alimentacije te donijeli odluku kako će se sa sucem naći nasamo kako bi spriječili bilo kakve buduće sukobe s njihovim sporazumom o uzdržavanju djeteta.

Sada imaju 45 dana da se dogovore o bilo kakvoj promjeni uzdržavanja ili da riješe bilo kakve ugovore koje se tiču alimentacije i uzdržavanja djeteta.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Šestogodišnja bitka za novac

Channing i Jenna zajedno imaju 11-godišnju kćer Everly, a iako je 43-godišnja Jenna Dewan zatražila razvod 2018. godine, nakon devet godina braka, bivši supružnici našli su se u šestogodišnjoj bitci, a oko čega drugoga nego novca. Naime, Jenna je smatrala kako ima pravo na dio zarade od glumčevog projekta 'Magic Mike', kojeg je počeo snimati još dok su bili u braku.

Originalni 'Magic Mike', u kojem je Tatum glumio i koji je producirao, prikazivan je u kinima 2012., a nastavci su izašli 2015. i 2023. Osim toga, spin-off reality TV serija emitirana je 2021., a popularna atrakcija 'Magic Mike' uživo je prikazana u Las Vegasu.

  • +5
Jenna Dewan i Channing Tatum Izvor: Profimedia / Autor: Touchstone Pictures Collection / Everett / Profimedia

Danas 43-godišnja Dewan tvrdi da su njezin bivši suprug i njegovi suradnici 'stvorili složenu mrežu d.o.o. društava, holding kompanija i partnerstava kao način razvodnjavanja i prikrivanja vrijednosti i prihoda od 'Magica Mikea', a time ujedno umanjujući zajedničko vlasništvo'.

Odvojeno suđenje

Tražeći odvojeno suđenje da bi otkrili kako točno podijeliti imovinu u razvodu, njezin pravni tim rekao je da im je cilj dokazati da je Tatum navodno bio u tajnom dogovoru kako bi prikrio prihod od 'Magic Mikea' od nje.

Tatum to odlučno osporava u svojim podnescima, rekavši da joj nikada nije uskratio njezin udio u imovini ili prihodu u bračnoj zajednici. Kao odgovor na podnesak, glumčevi odvjetnici žalili su se da još nisu postigli nagodbu za razvod, ni nakon pet godina, i da moraju zakazati za suđenje bez odgode u 'zadnjem trenutku'. Navode i da je Tatum iscrpio sve resurse u pokušaju da riješi čitavu stvar bez parnice.

Nakon što su se upoznali kao glumci u plesnom filmu 'Step Up' iz 2006., Tatum i Dewan vjenčali su se 11. srpnja 2009. On je u međuvremenu nastavio život sa zaručnicom Zoë Kravitz, a Dewan je zaručena za Stevea Kazeeja, s kojim ima sina Calluma (4), a prije tri mjeseca dobili su i Rhiannon.