SPREMAN ZA SELIDBU

Kao u zlatnom kavezu: Princ Harry više ne može sakriti da se u palači osjeća loše

28.11.2018 u 18:53

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle polako ali sigurno udaljavaju se od granica palače Kensigton što je, po mnogima, dobrodošla promjena za par koji se priprema za dobrodošlicu svog prvog djeteta u proljeće

'Harry se osjeća zatočeno u Kensingtonskoj palači i jedva čeka da ju napusti', otkrila je kraljevska biografkinja Ingrid Seward, autorica knjige 'Moj suprug i ja' u razgovoru za američki magazin People.

Novi dom britanskog princa i bivše američke glumice postat će Frogmore Cottage na Windsorskom imanju, udaljen 40 kilometara od Londona, a njihovo preseljenje ujedno označava daljnje razdvajanje između para te Harryjeva brata Williama i Kate Middleton.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oba para, koja trenutno žive kao susjedi u palači Kensington također planiraju podijeliti svoje poslovne urede u narednim mjesecima.

Iako su ovu promjenu u nastajanju mnogi shvatili kao međusobnu tenziju između kraljevskih parova, izvori bliski britanskoj kraljevskoj obitelji ukazuju na prirodnu evoluciju bratske dinamike sada kad obojica imaju supruge i vlastitu obitelj.

  • +21
Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I dok je William kao nasljednik britanskog trona prisiljen imati dom u Londonu, njegov 34- godišnji brat Harry ima više mogućnosti za bijeg od gradske vreve u potrazi za opuštenijim okruženjem.

Novi dom Meghan Markle i princa Harryja zvan Frogmore Cottage nalazi se sjeverno od veličanstvene kuće Frogmore u kojoj su u svibnju organizirali vjenčani prijem gostiju i odradili snimanje zaručničkih portreta.

Prema riječima izvora bliskog britanskoj kraljevskoj obitelji, imanje Windosrovih ima 'više prostora za djeci i posebno mjesto u srcima članova kraljevske obitelji'.