FOTOGRAFIJA JE TU

Kate Middleton i princ William na poseban način obilježili 12 godina braka

29.04.2023 u 12:02

Bionic
Reading

Povodom 12. godišnjice braka, princ i princeza od Walesa svoj su narod i obožavatelje 'počastili' fotografijom na kojoj njih dvoje poziraju u prirodi, gdje su se uputili biciklima

Sretni i nasmijani, Kate Middleton i princ William pozirali su kraljevskom fotografu Mattu Porteousu za novu fotografiju, koju su objavili na svom službenom Instagram profilu kako bi obilježili 12. godišnjicu braka.

Pored fotografije stoji tek '12 godina' i emotikon srca, a na istoj princ i princeza od Walesa snimljeni su tijekom vožnje biciklima u prirodi. William je bio u trapericama i tamnoplavoj košulji, sa sunčanim naočalama na licu, dok je Kate, također uz traperice, iskombinirala bijelu košulju i svoje naočale podignula u kosu.

Iako po nekim kraljevskim pravilima i protokolima oni ne bi trebali javno iskazivati emocije, s godinama se to ublažilo, pa na ovoj fotografiji William nježno grli oko ramena voljenu Kate, dok ga je ona obgrlila oko struka.

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, nakon što su 16. studenog 2010. godine objavljene službene zaruke Kate i William svoju su ljubav iz studentskih dana okrunili brakom 29. travnja 2011. godine u Westminsterskoj opatiji, a njihovo vjenčanje putem malih ekrana pratili su milijuni obožavatelja diljem svijeta. Tijekom 12 godina braka dobili su troje djece - prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte.