potraga se nastavlja

Kate Middleton u neočekivanom problemu nakon što je dobila još jednu odbijenicu

28.03.2023 u 19:20

Bionic
Reading

Kate Middleton ostala je bez privatne tajnice nedugo nakon smrti kraljice Elizabete II. kada je njena dugogodišnja desna ruka dala ostavku, a sada joj je stigla i odbijenica bivše pomoćnice Jamieja Olivera

Kate Middleton našla se u neočekivanom problemu nakon nekoliko mjeseci neuspješne potrage za privatnom tajnicom. Riječ je o osobi koja ima ulogu njene desne ruke, a ova važna pozicija stoji upražnjena nakon što je diplomatkinja Hannah Cockburn-Logie nedugo nakon smrti kraljice Elizabete II. dala ostavku.

Njena dugogodišnja osoba od najvećeg povjerenja otišla je iz privatnih razloga, a poziciju je privremeno preuzela pomoćnica Natalie Barrows koja je u timu Kate Middleton od 2017. godine.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Leal/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, supruga princa Williama na ovoj važnoj poziciji želi osobu s najvišim kvalifikacijama, a vjerovala je da je upravo to pronašla u 51-godišnjoj stručnjakinji za odnose s javnošću Alison Corfiel.

No, ova bivša pomoćnica slavnog kuhara Jamieja Olivera odlučila je odbiti ovu vrlu poželjnu poziciju u Kensingtonskoj palači, tvrdeći kako ne želi biti toliko medijski eksponirana.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Photo by Amanda Rose / Avalon / Profimedia

Stoga se kraljevski tim u Kensingtonskoj palači našao na početku i u sve većoj stisci da što prije pronađe odgovarajuću osobu za poziciju privatne tajnice Kate Middleton koja će na sebe preuzeti zadatke poput priprema za nastup, koordinacije objava na društvenim mrežama te razne popratne zadatke koji sežu do preuzimanja darova koje Kate dobiva prilikom raznih službenih susreta.