NAJVEĆA PODRŠKA

Kći Arnolda Schwarzeneggera blistala na premijeri suprugova filma

02.04.2023 u 18:34

  • +5

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger

Izvor: Profimedia / Autor: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U svjetska kina stiže novi animirani hit ‘Super Mario Bros. Movie’, radnjom u potpunosti temeljen na legendarnoj igrici Nintenda. Glavnom junaku filma glas je posudio Chris Pratt, a na svečanoj premijeri u Los Angelesu posebnu pozornost plijenio je u društvu supruge

Chrisova odabranica kći je holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, a u odnosu na oca gradi karijeru autorice knjiga za samopomoć. Svom poznatom suprugu ovoga vikenda pružila je podršku na premijeri novog animiranog hita u Los Angelesu.

Poznati par na crvenom tepihu osigurao je posebnu pozornost u efektnim izdanjima. I dok se zvijezda Marvelovih filmova na premijeri novog filmskog projekta pojavila u odijelu u boji burgundca, lijepa Katherine blistala je u crnoj haljini bez naramenica i sa sjajnim motivima križa, srca i pauka.

Nakon braka s kolegicom Annom Faris, s kojom ima desetogodišnjeg sina Jacka, Pratt je novu ljubav pronašao u kćeri poznatog holivudskog snagatora. Svoju vezu okrunili su brakom u lipnju 2019. godine, a danas su roditelji dvije djevojčice, Lyle Marie i Eloise Christine, koja je na svijet stigla u svibnju prošle godine.