šuškanja su potvrđena

Kći Billa Gatesa u vezi je s unukom Paula McCartneyja

27.06.2024 u 10:31

Bionic
Reading

Phoebe Gates najmlađa je kći milijardera i njegove bivše supruge Melinde a može se pohvaliti da je njezin život sve, samo ne običan. I u ljubavi ima sreće. Otkrila je da je u vezi s unukom slavnog glazbenika, Arthurom Donaldom

Phoebe Gates i četiri godine stariji Arthur Donald potaknuli su glasine o romansi u listopadu 2023. godine kad je kada na Instagramu podijelila njihovu fotografiju na kojoj su nasmijani ispred Eiffelovog tornja. Sada je 21-godišnja kći milijardera, osnivača Microsofta, potvrdila šuškanja o ljubavi sa sinom najstarije kćeri legende The Beatlesa, Mary McCartney.

Phoebe je za Nylon dokumentirala dobivanje diplome na Sveučilištu Stanford, gdje je stekla diplomu prvostupnika biologije u samo tri godine. Pokazala je više fotografija sa ceremonije 15. lipnja, a među njima je i jedna na kojoj pozira s 25-godišnjakom, kojeg je nazvala svojim dragim.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Moj dečko, Arthur, vozi me nakon ceremonije', napisala je Phoebe uz prizor na kojem se može vidjeti kako je Arthur nosi na leđima. Podijelila je još jednu zajedničku fotografiju tijekom maturalne zabave na kojoj je Phoebe u plavoj svilenoj Tiffany haljini zagrlila Arthura koji je za tu prigodu nabacio plavi sako i majicu u istoj boji.

Phoebe je podijelila i fotografiju svoje majke, Melinde French Gates, dok je držala prigodni govor na diplomi vlastite kćeri. 'Moja majka na 133. svečanom prijemu na Stanfordu. Gledati kako ovo predaje, bilo je ostvarenje sna!' opisala je Phoebe.

Dvojac je također prisustvovao premijeri filma FX Feud: Capote vs. The Swans u New Yorku u Muzeju moderne umjetnosti ranije ove godine. Međutim, u intervjuu za Bustle prošlog ožujka, Phoebe je odbila komentirati njen i Arthurov status veze. Inače, Arthur je najstariji sin britanske fotografkinje Mary McCartney i njenog bivšeg supruga, TV producenta Alistaira Donalda. Pohađao je University College School u Londonu prije nego što je 2021. diplomirao povijest na Sveučilištu Yale.

Phoebeina slavna obitelj ima bliske veze s Arthurovom tetom, Stellom McCartney. Govoreći za Women's Wear Daily u listopadu 2022., Phoebe je otkrila da njezina majka ima blizak odnos sa Stellom. 'Ona i moja mama su zapravo dobre prijateljice', rekla je tada.

Phoebe je najmlađa kći Billa Gatesa i Melinde French Gates. Bivši par, koji se razveo 2021. nakon 27 godina braka, također su roditelji kćeri Jennifer (28) i sina Roryja (23). Phoebe je prethodno bila u vezi s kolegom studentom Stanforda Robertom Rossom, a Arthur je bio povezan s Avom Phillippe, kćeri Reese Witherspoon i Ryana Phillippea.

sve osim nogometa

Učitavanje...