NIJE PROPUSTIO

Kevin Costner dao svoje mišljenje o koncertu glazbenice o kojoj svi govore

11.08.2023 u 18:22

Bionic
Reading

Glumac Kevin Costner koji zahvaljujući ulozi Johna Duttona u hit seriji 'Yellowstone' ponovno u fokusu javnosti, nije krio svoje oduševljenje nakon što je odveo svoju 13-godišnju kćer na koncert Taylor Swift održanom u Los Angelesu

Slavni glumac koji u posljednje vrijeme proživljava teške dane zbog turbulentnog razvoda sa svojom suprugom Christine Baumgartner s kojom se vjenčao 2004. godine, bio je prepun dojmova nakon što je vidio nastup Taylor Swift koja sa svojom Eras turnejom samo niže rekorde.

'Službeno sam Swiftie!', poručio je Costner.

  • +5
Kevin Costner s djecom u Aspenu Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobitnik Oscara uživao je na koncertom sa svojom najmlađom kćeri, 13-godišnjom Grace Avery, na koncertu hvaljene glazbenice na stadionu SoFi u Inglewoodu.

'Moji videi nisu najjasniji, ali sam se sjajno proveo sa svojom kćeri na koncertu Taylor Swift. Bio sam totalno oduševljen gledajući kako njezina umjetnost spaja toliko ljudi', objavio je Costner, uz niz video isječaka i fotografija s koncerta.

'Imao sam sjajan pogled na njezin bend i uživao sam ih gledati. Inspirativna noć. Službeno sam Swiftie!', bio je jasan.

TOP 10

Forbes objavio listu najplaćenijih u svijetu zabave; Taylor Swift jedina je žena na popisu

Pogledaj galeriju

Inače, Costner (68) je odavno veliki ljubitelj country rocka, a ima i svoj bend.

Zvijezda 'Yellowstonea' se tako pridružila velikom popisu slavnih koji su nazočili Taylorinoj rasprodanoj turneji Eras Tour koja je započela 17. ožujka u Arizoni, uključujući Paulu Abdul, Josha Gada, Vincea Vaughna, Sofiju Vergaru, Gigi Hadid, Marka Zuckerberga, Eddieja Veddera, Maxa Greenfielda i Juliju Roberts, spomenimo neke.

Baš poput Swift (33), i Costner također zna što je potrebno za dobar nastup, budući da predvodio svoj bend Kevin Costner & Modern West od 2007. godine.

Bend je 2020. objavio svoju četvrti uradak, konceptualni album pod nazivom Tales from Yellowstone. Pjesme su napisane iz perspektive Johna Duttona, Costnerovog lika iz Paramountove hit neo-vestern TV serije Yellowstone.

Kako se ranije pisalo, 1. svibnja su Costner i Baumgartner zajedno podnijeli zahtjev za razvod nakon 18 godina braka. Dva mjeseca kasnije viđeni su kamioni za selidbu kako napuštaju imanje Santa Barbara vrijedno 145 milijuna dolara koje je Christine Baumgartner (49) dijelila s Costnerom i njihovo troje djece, sinovima Caydenom Wyattom (15) i Hayesom Loganom (14) i kćeri Grace.