na zabavi

Kolinda Grabar-Kitarović pozirala s Elonom Muskom

24.09.2024 u 21:42

Bionic
Reading

Naša bivša predsjednica na Instagramu se pohvalila da je bila jedna od gošći velike dodjele nagrada u New Yorku, ali i da je tom prilikom susrela Elona Muska

I dok se Jakov Kitarović veseli zbog nove poslovne prilike koja mu se ukazala, Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu se pohvalila novom zabavom u poznatom društvu!

Naime, naša je bivša predsjednica često u društvu visokih uglednika kao što su predsjednici i znanstvenici, a sada je večer provela na Global Citizen Awards Atlantic Council, odnosno na večeri dodjele nagrada pojedincima koji su doprinijeli jačanju transatlantskih odnosa.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Sinoć na večeri Global Citizen Awards Atlantic Council, na marginama tjedna visokog nivoa segmenta Generalne skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku. Događaj je okupio svjetske čelnike, diplomate i poslovne ljude kako bi proslavili vrijednosti i kvalitete globalnog vodstva. Srdačne čestitke H.E. Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, H.E. Kyriakos Mitsotakis, H.E. Giorgia Meloni, i Miky Lee na nagradama za izniman doprinos da svijet bude bolji. Svakog vođu predstavile su poznate ličnosti, uključujući predsjednika Williama Ruta, dr. Alberta Bourlu, Elona Muska i Shari Redstone', napisala je na Instagramu istaknuvši koliko je ova nagrada važna pri oblikovanju svjetlije globalne budućnosti.

Na društvenim je mrežama objavila nekoliko fotografija koje su pokazale atmosferu svečanosti, ali i pokazala da se na dodjeli istaknutih nagrada družila i s Elonom Muskom koji je te večeri s divljenjem govorio o Giorgiji Meloni, talijanskoj premijerki koju je nazvao 'autentičnom, poštenom i iskrenom'.

Kolinda Grabar-Kitarović u upečatljivoj haljini

Osim što je pozornost privukla društvom u kojem se našla, i ovaj put bivša predsjednica bila je fantastično odjevena.

Riječ je o dugačkoj košulja-haljini s potpisom kanadsko-britanske dizajnerice Edeline Lee koja je poznata po svojoj ideji da stvara odjeću za dame budućnosti.

Upečatljiva nijansa zelene boje istaknula je Kolindu u masi u kojoj mnogi igraju 'na sigurno' te biraju provjerenu crnu boju, a, osim boje, pozornost je privukao i model haljine koji ima povišeni ovratnik, upečatljive gumbiće te pojas.

Kolinda Grabar-Kitarović - košulja Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL